一人一個冇料到純靠樣呃食飯嘅idol

742 回覆
152 Like 535 Dislike
我又唔係黑佢 我淨係鍾意個四個 ok?
[img]https://na.cx/i/Ta0BO0T.png[/img]

呢兩個整容西女人淨係識搶風頭屌成員黑人憎 純靠犍擘大個口等老世黎
izone成隊實力都一般般喎
同ioi完全兩回事
because 佢有樣+有實力(但只限慢抒情歌)
Bts 成班
咁即係有能力但製作人唔分part比佢,而唔係佢呃飯食啦
無能力唱live但又多part既人先係呃飯食囉
V同佢依家份量差唔多 咁你覺得V係咪都呃飯食?
你個標準有啲問題
6永而家先入嚟
遲咗啲喎
無錯
無樣無才華出嚟呃飯食正垃圾
你都係想大家咁答姐
你姐係話jk啦

事實係仲未知jin如果唱得同jk一樣咁多個時會點

因為以往佢唱咁少睇起黎就梗係穩過佢地好多唔
人地唱十幾句佢先唱一句
一睇上面意見咁偏頗就知道佢係忙內line唯
所以佢係答唔到你
都話大家功能唔同
低音得v先唱到
有可比性??
偏頗?
係你阿嘛

姐係覺得jin靠樣=忙內line
我rm飯既
咁你敢講不如v唔係咁既樣都冇咁紅啦,根本你講晒,邊個idol唔係靠樣紅先再比人睇佢既實力
防彈live出車禍多係邊個唔洗係度討論大家心知
你推jk出嚟都好明顯你係某人/兩個既唯
佢本命
哦我信你係rm飯
我而家講緊係隊入面既作用/存在感喎

jin無左個樣同v無左個樣你覺得邊個傷d??
v無樣仲有低音,低音無人可以做到佢功能
jin?
邊忽唔正常啊
我個名嗰團
理性討論緊又拉去第度
知你jin飯啦
不如你留意返最新張專輯 低音位都冇咩所以大家都差唔多
同埋Jamais Vu揀佢唱係有原因
防彈vocal line我覺得唔可以單單用高中低音分
音色先係最大特色 4把聲完全唔同 邊啲位啱邊個唱佢地自然有分寸
特別係你話自己RM飯 你應該知RM係分part起咗好重要嘅角色
其實低音係人都唱得
咁我問你,v唔係咁既樣有冇咁高存在感,如果你要格硬比根本比唔到,同埋存在感既野係好個人,你覺得佢低唔代表人地覺得佢低
哇,你可以再唔理性d

你講得出呢句已經知你係個d 為駁而駁

低音係人都唱得
上網問下人先講野唔

唔洗再討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞