越煮越好知唔知咩叫copyright?

19 回覆
10 Like 0 Dislike
越煮越好Up咗條片講甜筒(疑似幫雀巢賣廣告)
https://www.youtube.com/watch?v=moiH34dIJKE

賣廣告唔緊要 平時煮野食煮到點都好 都算啦你可以話各有各法 唔可以話你錯
但你將果籽條介紹甜筒片成條片down落嚟用 當正自己整咁 仲要連個script都抄足晒
又唔落credit或者reference返 咁同偷野有咩分別?
拍得youtube 都算半個creator啦 唔該尊重返知識產權

https://www.youtube.com/watch?v=tvQwU-RiDdE
有咩問題
笑到仆街 成條片照dup
啲comment仲話佢好
推到佢仆街
依條友都有217k subscribe, 聽佢把聲已經唔開胃
佢仲話整完條片就想食甜筒 成條down落嚟就叫整?
聽都未聽過
不過咁樣偷人條片真係
自己整下圖都懶
重要照讀人地出啲字
啲畫面又hea
乜野垃圾channel 黎
條片好似冇咗 不過用link仲入到
好似del咗片
用張甜筒圖遮住人地個logo當自己整
佢出咗第二條
係 條新片cut咗偷人片個段 證明佢應該有上連登

呢條撚樣傻閪呀叔。成日亂鳩咁煮,又唔撚衛生。全家應該成肚蟲 已經留言屌過佢

我亂閪咁煮都正常過佢....
嘩 屌你老母
呢個又真係...
嘩屌..
嘩屌你老母
我公園隻狗都唔撚食啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞