未來人預言:中国將在「第三次世界大戰」後消失

251 回覆
572 Like 37 Dislike
邊會等到十二年咁耐!現在美國已經準備好爭一條導火線引爆WW3
點解會有人咁開心
香港喺地理上至少仲喺中國入面,中國消滅即係香港都肯定冇埋
將來佢地有部份地方核污染
係知就講啦
乜撚嘢"有大事發生"
大家要知道復3 全球死一半人係預言
印度表示:

禁錯制
第一次信未來人
次次見撚到依啲所謂未來人預言就覺得on9
每次預言遠小小 可能十幾廿年後嘅
都講到實牙實齒咁
但一預言較近一兩年 就含糊到極模棱兩可
乜撚嘢叫 某年某月有大事發生?
真係咁撚堅嘅就講埋發生咩事啦
最on9係叫日本咩往上爬
屌你啦 日本係正個地震帶
除返開一年數據 平均差唔到每日都會有地震
咁我都預言到 美國部份州份6月要離開屋企
因為將會有龍卷風

真係人唔笑狗都吠仲要咁撚多人信
絕對不可信呢D人

但我話2020-22年WW3是真實的
有無人好唔中意呢個channel?本身都覺得幾有趣同資訊性,之後睇睇下就越覺得條友好似只係上唔知咩content farm然後口講返出黎咁,講到好似真咁,但有d人都話佢講d內容其實無咩證實過,而且有時幾偏頗下
不用咁耐!但打WW3由開始至結束係30年核戰
復仇者聯盟3是會真實發生
點解係將會 唔係已經 有語病?~
唔係話印度統一亞洲咩
扮未來人
可以控制股市喎
有冇佢聯絡方法??
通呢條橋俾佢佢發達
if i tell u what happen it won happen
- Dr. Strange
if i tell u what happen it won't happen
- Dr. Strange
係先至好,唔好氹我喎!😆
第三世界大戰 咩國家都消失啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞