勁過聖母 諸葛紫岐唔大肚都生到仔

64 回覆
17 Like 65 Dislike
之前仲話休養,幫家姐湊女,真係講出黎都無人信啦,後生靚女又未生過bb無啦啦學人湊細路?請工人好過啦
我割你的臍帶
你竟然有咁多人讚好

D有錢婦女俾錢D窮家婦女十月懷胎,受生仔之痛

竟然可以當一種服務?

妓女係出賣陰道,呢種係出賣子宮

有錢真係為所欲為。社會道德價值遠偏離我所想
你都幾好笑 做代母都好似十惡不赦咁

D共產黨高官俾錢D淋病婦女 無腦弱智仔 做香港高官,出賣香港人

(出賣香港人)竟然可以當一種服務?

妓女係出賣陰道,呢種係出賣道德

有錢真係為所欲為。社會道德價值遠偏離我所想
狗黎咩
兩三個月就生到
女權:明買明賣 身體自主

番工又何嘗唔係出賣自由同時間
大肚都只係十個月,但資本主義要你出賣一生遠離社會保平安呀
你都唔明我講咩
話唔定個仔突然出現
被逼要
講到咁白,自己諗
因為啜腳趾皮
假肚都唔裝個 出post毫無避忌,擺明就唔care你班友點睇
聽講要傷口埋得好同埋要隔一排先可以順產 唔係完全唔得
但諸葛紫岐今年1月出席活動,肚子比身邊的周麗淇還要扁平。
當時,諸葛紫岐應該已經懷孕7個月了。
點解會咁
而且,她懷孕8個月時,帶著兒子去日本六本木旅行…

一起吃刺身,3月1日又公開了一張生蠔照片,留言說「味道不錯」,大肚婆吃生蠔,會不會太刺激了?
第一胎都係啦 肚都冇突過
大肚既野你識咩啊弘b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞