[絲打入] 女朋友好鬆同反西係咪等於佢成日啪啪啪?

102 回覆
7 Like 7 Dislike
鬆應該係
反就未必關事
又黑又反哂皮肯定扑得多
所以最正都係粉紅一線鮑

反西同黑可以係天生 掹大睇反入面係粉紅色 同底褲磨多外面先黑
鬆就應該屌得多

以前條女係處但入面都唔係粉紅
但佢皮膚唔黑
點解會咁

天生架 粉紅係好彩啫

講緊反開入面都唔粉紅喎
有d女外面反皮黑但入面都係粉紅

好似我果個咁
香港性教育真係好撚差
黑同反皮係荷爾蒙影響 當然扑野都會刺激到分泌
但都有機會係天生黑色素易沉澱、自慰或者著緊身褲多磨擦到造成
鬆有機會係天生或者生過仔
親身聽過做妓女既分享 生埋仔都仲好撚緊 因為有做d運動去keep

巴打你可以睇下佢嘴唇 腋下 嗰d位會唔會都黑
如果係既可能係佢天生黑色素易沉澱

即係咁??咁真係要整整佢

係啊,G1 同G3 差好遠
原來係天生嫁

即係咁??咁真係要整整佢

係啊,G1 同G3 差好遠
原來係天生嫁

錯喇 有天生同後天
後天係俾人屌到反皮同鬆

咁點分先同後先得嫁
怪錯好人一陣成班都
差d quote 係咪會bam
鬆都可以有好多原因
未必關屌人到鬆先

首先要講下陰道結構
除咗陰道壁、子宮頸嘅外口之外 好緊要嘅係G點
G點離陰道口兩個手指節咗右嘅距離
當刺激到就會漲起 做愛個陣 個個位就會扣得好緊
有可能就係佢唔興奮 咁巴打就要加倍努力 做多啲前戲 例如刺激下陰蒂陰核 錫下頸同耳仔 令佢舒服啲

另外就係括約肌 鬆弛嘅話都會無咁緊 建議做多啲括約肌運動 都會無咁易滲尿

仲有有個可能性就係你女朋友比較瘦 下盤比較少肉
所以入咗去g點以後嘅位就會有個比較大嘅空間
咁就會以為係鬆 其實係無肉啫

巴打唔洗擔心咁多
J細就唔好衝就黎柒啦
前女友個處係我破,但佢個西天生鬆,我成隻手差小小就可以成隻插入去

下真係嫁頂
咁總結係處都可以又反又黑又鬆
即係公唔公廁係冇得睇,大家都係放開d

反西同黑可以係天生 掹大睇反入面係粉紅色 同底褲磨多外面先黑
鬆就應該屌得多

但佢皮膚唔黑
點解會咁

天生架 粉紅係好彩啫

講緊反開入面都唔粉紅喎
有d女外面反皮黑但入面都係粉紅色

入面係黑色?!

又唔係黑色,但唔係粉紅
少少粉紅咁啦

一等一牛肺 入面都黑 點屌得落?

都話唔係黑色
你女友九廿幾歲鬆鬆地漏下風正常呀
咪咁大力添呀
一陣跌一咋骨灰出嚟都唔知點塞返入去
皮膚黑下面顏色都會深d偏黑,或者暗紅
btw,樓上講話黑係扑好多既巴打,你地除左av有冇真係見過粉紅色?
又黑又反哂皮肯定扑得多
所以最正都係粉紅一線鮑

鬆就應該屌得多

但佢皮膚唔黑
點解會咁

好似話個西咩色同扑得多唔多無關係
係天生咩色就咩色
又有research話個西個色同條女嘅荷爾蒙有關
越多女性荷爾蒙越深色

咁如果本身黑再成日屌西係咪會勁黑?

我入面都黑黑地未叫黑得哂,自慰得多關唔關事?
細個唔識野唔知會咁,但我都係捽粒豆冇搵野插過
我個處係比依加個男朋友架
我男朋友成日話我好緊

條女屌下屌下會好多水覺得個西闊左
但係高潮果d唔係應該縮陰咩?

因為條女分泌左好多愛液,有潤滑作用,所以你覺得鬆左,其實係潤滑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞