NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (24)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
球球都向前跳搏有foul
知唔知咩係客觀陳述
球球唔係誇大係客觀陳述
搵唔到論點又出小學雞呢招?
到底邊個要拗
明明就只係話佢向前跳draw foul
有無講錯先
咁點樣球球法?
所以應該屌球証/屌Adam Silver改hand check
我冇特別支持邊隊/邊個
只係覺得登某程度上好聰明
秒左
咁邊球唔係?
係咪搵到球唔係向前跳你道歉?
屌 湧狗出去開返個圍爐post 打j 算啦
好撚影響討論周圍咬人
Klay’s closeout on Harden is very similar to Zaza’s on Kawhi
https://twitter.com/therendernba/status/1122599406568648706?s=21
做張gif出嚟loop多幾廿百次咪當球球囉
班haters啲技倆未見識過咩
其實登子向前伸腳同kt唔避咁守跟本就係一場用可能受傷同可能犯規既對賭黎
就算kt之前比人吹晒三犯左勇都會換另一個人繼續咁守
季後賽唔會比你咁屈機 所以調轉頭諗其實登子雖然睇落鳩屎屎咁打 但佢心態同身體上都非常強硬
比在手感仔因為玻璃屬性就唔會敢咁打
當然一個出名有雞一個出名冇都係考量因素
我地係咪睇緊同一場波?
搵撚到你會唔會食屎先係既話我波都唔睇上youtube遂場highlight搵
屌你老母 kt玩短跑定打籃球?
下下當harden終點線咁鳩撞埋去 想zip腳?
唔知邊個會俾湧zip斷腳先
勇:笨拙姐
死撚左去邊
客觀陳述?
Kawhi垂直跳 harden向前跳wor
巴打你場場波都搵人屌開罵戰 乜唔攰咩?
兩隊係到鳩射
Rubio洗鬼守harden後面step back咩
直接炒埋去對腳到咪得
呢球一定要吹
其餘兩球可以斟酌
4-15
笑到
真係唔明一講句登登壞話就成班衝出黎屌
只係話佢向前跳draw foul
又無話kt無犯規
咁都已經忍唔住要護主
咁唔受得其他人觀點的話何必係公海post
入返火箭圍爐post咪無人逆意囉
你夠成個series反串啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞