黃之鋒又成功爭取笑撚死人

146 回覆
2393 Like 64 Dislike
叻仔
呢D咪有料
你鋤得入佢咩
你睇連狗網上ban D劇透post就知劇透係幾咁嚴重既一件事
但G鋒夠串喎!
佢現實中明劇透你
你都吹佢唔漲你就知佢沙POP
唔係講笑
唔知個差佬心入面點諗
劇透抗爭
岸狗仔
係嘅鍵盤大佬
話說佢畢業未?
我記得好似佢讀ou
係pt讀?
劇透唔係唔work,但個警察無做咩嘢Gphone就無端端去劇透人就好小學雞囉
分分鐘人地本身冇興趣,佢做乜鳩
周庭defer都畢業啦喎佢仲未咩
條友讀OU 但gpa都成pat屎咁
之前聽佢啲黨友 爆過話佢試過得1.幾gpa
仲有佢個fd子黎汶洛 又係連基本英文合格都無
但話人學歷歧視佢

依條友 早幾年就日日寸鳩班泛民老屎忽
但老個輩班泛民老屎忽 都有中大港大
連廢陶 蔡耀昌之流 都有嶺南同港大
唔係咩學歷問題
但你爭取嘅民主 如果連簡單基本學歷底都無
理論 學説又無
咁到底你自己堅持嘅係咩 又係未好清楚?

黃之峰 聽親都係講啲啊媽係女人嘅資訊
你話你社交網站做文宣都算
但當日你爭取普選
你誤導市民 將全民公投先 = 民主
依個已經係你死十萬次都唔夠嘅原因
如果你讀多幾年書 睇翻多啲reading
都知民主嘅基本係分直接同間接啦
咁點解當時你條仆街 係要全民公投方式先接受

聽佢電台訪問 次次都講到1999
就知佢根本基本墨水都無
依家無埋議席 又走翻去奶泛民個袋底
仲有龍和道一事 香港人唔分忘記的

你死十萬次 都唔夠補償到 一班年青人嘅前途
仲有當時你作為香港學運嘅領袖之一
就更唔係無墨水 無深思之下 亂9咁黎
佔中3子衰極都係言出一致
但依條仆街根本基本政治邏輯都無
佢係死十萬次都唔夠補償!!!

樓下實有黃絲 泛民 和理非 屌鳩我憤青
如果有人想傾 慢慢同你解釋
依條仆街當年點誤導香港人
精神勝利
做乜撚嘢
20幾歲都仲係咁戇鳩
諗起Justin Bieber,年紀輕輕攞盡光環
心智未成熟搞到誤入歧途

但至少人哋長大會知自己衰
黃之鋒呢,每次上水都成個細路
你拆緊自己個光環呀知唔知
呢個真,好多人喊打喊殺㗎呢度
又要死全家又話人老母點點點
之鋒果然有大將之風,不畏強權
邊個嚟?
黃之鋒獲得成就:《劇透小先鋒》
當初成立眾志果陣已經揀錯左方向
而家痴埋泛民到做埋泛民隻狗

呢條友企到咁高,而家開始聞到啲仆街嘅味了
個警察只係維持秩序
又唔係打示威者
究竟做錯咗啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞