(劇透)有無人睇完avg4之後好鍾意nebula呢個角色

154 回覆
492 Like 44 Dislike
如題
本來都唔太鍾意呢個角色
但今集佢其實好多畫面,又有兩個唔同時間嘅佢
14年嘅佢好驚thanos,所以做盡壞事
23年嘅佢變咗嗰好人,幫im佢地攞石
最後仲毫不猶豫咁殺咗過去嘅自己,真係好有型,亦表示自己肯面對自己嘅過去同決心做個好人

同埋望落去越黎越順眼(一開頭嗰特寫
演得好好,表面冷酷得黎內裏感情好豐富。
今集一開始返落地球,Rocket同佢坐係到,握住隻手個下
係太空又肯同Tony玩
落機見到scott會提下war machine师心d
演得好好,表面冷酷得黎內裏感情好豐富。
今集一開始返落地球,Rocket同佢坐係到,握住隻手個下
係太空又肯同Tony玩
落機見到scott會提下war machine小心d
gotg2就覺得佢膠膠地得黎又可愛
真人仲正
好鍾意star lord 同rocket
+1 做老豆嘅都好想屌佢屎忽 成日扭下扭下咁 又對我屈膝叩拜

想睇gotg 3
真人仲正
好想屌完射落啲腹肌
係咪用筆劃都唔得先

呢張先岩
咁少人
個角色嘅口音好正,好似下下都噴住氣講嘢咁
睇doctor who已經好鍾意karen
今集對佢真係改觀
本來好憎個角色 剩係鍾意個演員
睇完今集演員同角色我都鍾意

cool得嚟又帶點可愛
全盛時期真係
真人 gamora正好多
其實佢同loki一樣係個唔成熟嘅細妹/細佬啫
心地善唔善良、做唔做反派都係俾人影響
兩個由始至終都只係想證明自己
loki:thanos肯借兵俾佢打地球——做壞人
發現返asgard救人都可以證明自己——做好人
nebula:一直都係想討好老豆——壞
發現成為gotg一員更有價值(得到真正家人)——好

開頭見佢拒絕tony遞俾佢個包野食、同rocket取暖、幫thanos個頭合埋眼 都見到佢係溫柔有感情嘅
好撚正藍色黑眼外星人都勁索
殺手型天然呆好cute
尤其一開場同ironman玩遊戲勁撚得意
偷偷搬返ironman埋位又溫柔
好想佢做我老婆
Karen Gillan
amy pond
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞