[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (90) - 啤粒2周年快樂

1001 回覆
20 Like 6 Dislike
CB
咁岩22號去首爾玩
The ReVe Festival: Day 1

Day 1....
今次要將個cb 斬件幾多次呀...
見人話有機會似閃師兄之前咁但我冇睇閃都唔知咩意思係咪啫係分2 3個mini album
‘대체불가 걸그룹’ 레드벨벳이 새 미니앨범 ‘The ReVe Festival’로 6월 19일 컴백합니다!
2019년을 수놓을 레드벨벳의 환상적인 페스티벌 기대 많이 해주세요!🎉

#RedVelvet #레드벨벳 #TheReVeFestival https://t.co/QZIGMRDXB9

"'Irreplaceable girlgroup' Red Velvet is coming back with its new mini album ‘The ReVe Festival' on June 19th!
Get ready to fall into the fantastic festival this year!🎉"

Irreplaceable girlgroup
my irreplaceable wife
見人話有機會似閃師兄之前咁但我冇睇閃都唔知咩意思係咪啫係分2 3個mini album

之前師兄係分咗三次黎出
咩玩法嚟 姐係幾首歌咁分出嚟?
最近兩隻碟都有首english version
今次唔知到邊隻呢
笑笑笑
ff都唔俾啊
唔俾
my irreplaceable wife
一隻碟分做三隻episode
變咗有3首title 一個月出一隻 連續三個月

肯定拍左好多次先拍到呢個樣
諗多咗
影嗰陣架野根本未開
咁又唔似
睇頭髮有向後飄食風
唔會咁dum本比大筆錢玩cg掛
阿菜食咗定心丸 所以唔怕怕

6封面... 多撚謝晒$M 喎...
頂佢啦 買窮人
btw guide book會唔會可以當佢係photo book
上年summer magic 都6隻
今次6隻都見怪不怪

真係唔知guide book點睇下抵唔抵特登買 如果唔係我都係買團封算
係咪又五個個人封限量+1個團封普通ver
又要買6隻碟
真係唔知guide book點睇下抵唔抵特登買 如果唔係我都係買團封算

咁你咪即係買 guide book ver 囉
Day 1 咋....
你點知遲d 會唔會有 day 2,3,4...........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞