2019 Eng oral 討論區

132 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇6點果題?
考今日5點IR 俾人問 類此How do the social media change in the future 想問下有冇人係Q 幾🙏🏻🙏🏻
gender pay gap
-differences on performance between men and women
-why they are paid differently
-how to solve
補充番第一個係do you think there are differences
IR唔係幾記得
佢問我嗰條好似係有咩Job capable for traditional female (聽唔到有無men但我淨係答咗female
仲有一條記得係
你覺得自己啱做咩工

又再記係一條係
你覺得gender pay gap喺future仲會唔會存在
仆街 其他三個啞 最後分半冇人講野 我自己講
+1 d人廢到仆街,唔知講乜
3條分題入面 第一條離咗野
但後尾2條都講得ok
請問會點
cheating嗰條好簡單
我嗰組有條友肺癆 咳撚左8分鐘
聽日5點考希望唔伏
唔識就合埋個嘴執人口水尾啦
好過炒曬車
Same
加油
啱啱條english name 幾好講下
Role model 好易
咩題目?
你答邊條先 我覺得4條都ok喎
我答 你覺得non-chinese 應唔應該改番個chinese name
我覺得可以改 唔會用應該呢種字眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞