[25-4-2019]股市直擊+波神信眾區

69 回覆
0 Like 0 Dislike
可唔可以叫DB!冷靜下
武器
瘋狂:填充空彈匣能獲得+20%武器傷害及+15%射速。持續3秒
需求:4藍或以下
(nerf)武器傷害由35%下調至20%,射速由35%下調至15%,秒數由7下調至3

刺擊:爆頭擊殺增加35%技能傷害,持續20秒
(buff)技能傷害由25%上調至35%

精神錯亂:犧牲-25%控制力來獲得+20%武器傷害
(nerf)控制力由-35%上調至-25%,武器傷害由25%下調至20%

維護保存:擊殺一名敵人能在5秒內回覆10%裝甲。爆頭擊殺能提高回復效果
(buff)秒數由3上調至5,裝甲由5%上調至10%
需求:7藍或以上

改革:爆頭擊殺增加50%技能修復和治療,持續20秒
需求:9黃或以上
(buff)技能修復和治療由25%上調至50%,秒數由25下調至20

鞏固:掩體後爆頭回覆10%裝甲
需求:(步槍、射手步槍)

UBI禾DLLM...
換啦仲諗...

DIM JOE
好在未打到你個支輕機姐
道蓮拎黎繼黑百合
恐山最大倍率唔易轉...
下套JOIN都係CHAK玻璃大炮流 HO D...
我都係肉盾引怪算
2xxx技能脆皮到
4抽2隻道蓮
人仔
其實D台🐶玩得渣冇輸出唔緊要即係用其他辦法幫到大家都叫有存在價值...有用個腦諗下都知死龜爛龜根本解決唔到件事一隊得3個人但打緊4人份量既怪但嗰D渠頭可能覺得躺住過關等食糊執金裝係理所當然
我依家通常衝到最前
引下怪比最面炸炸炸算

又係木屬跑出
所以頭痛緊下套玩火定玩電...其實有RB做輔坦係好放心玩電做輸出
Dim suen
又要磨
我想開倉呀
D7PCBC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞