2019政府intern 集中區

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
希望我都有
5點幾果時都收到電話
有冇食環收到offer
有無巴絲都比學校norm左郵政intern
咩post?
咩post ar
冇電話 應該收咗皮
獸醫組
City係Nom咗你都唔會講架
永遠係去到有interview先知份job有俾人nom到個career centre不如執柒左佢 去in afcd果陣個職員問點解全部city同學都無交cover letter 一問之下發覺career centre無寫過要cover letter但人地係要交埋
佢係咪好似要學生deadline前三日交先當係?
我見佢CLC個網有份instruction話要咁
大佬呀 佢個post 3號登出黎 8號deadline
咁咪要我5號交 5號重要星期日又唔開
我照8號交 睬佢都有味
講真City career centre真係好撚流
份job完左 你無cap低個job description就係咁先
我都係搵左勁耐見到hku仲有留底
即刻問個hku中同login佢地內聯網再send俾我先得
之前hkeaa parttime又係 申請期開始左 人地其他大學一早申請晒
但職員就連ac pw都話唔知係咩
而定連front desk都無撚埋
依家個箱喺SDS front desk嗰啲人直情係一副唔關佢事咁嘅樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞