[曼市打吡] 曼城球迷吹水區 130

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
u18都幾好睇
佢地都成日話自己個陣廢,其實差唔多隊隊big6 都覺得自己撐隊波仲可以再好d,不過猁撚今年個目標係我地咁解je
睇黎獌輸波對佢地打擊好大成堆弱智 仲有你地隻ab clean sheet多過我地ederson咁又點呀 好多場都係靠vvd 一夫當關架咋 唔好吹到咁大啦
各位大佬,再次因為柒左聽錯sane 單野同大家say sorry

btw 有無清都覺得尋晚公司打得好,睇完場波覺得唔續佢真係好可惜,雖然公司既腳下功夫真係麻麻,但佢既預判同經驗我覺得暫時拿仔同石頭都未有耐可以去到
唔係話季尾再諗續唔續咩公司
鏝係唔撚自己人 除左d人妖除外
btw隊長尋晚唔算好啦 好多波都要人修正再做
由其上半場頭段獌果隻逼壓隊長d傳波真係好易出事
真係多得對面把握唔到
以前既隊長都可以係哥狗手下正選 甚至乎做既野仲可以比石頭拿仔多
以前隊長可以截完波之後自己扭埋上去分波再做攻勢
睇得出呢幾年隊長真係老啦 又係咁傷
基本上依家隊長只係得返經驗可取
暫時依家睇落拿仔係最穩果個 唔計r聯果2野
由佢冬季過黎開始真係都算穩 冇爆過
反而石頭真係成日傷搞唔掂
thx bro, 睇咁多年已經習慣左公司d 腳法,不過佢d 落腳同攔截又真係好好J, 同埋成隊好似得佢,廢奴同cwa 咁有技巧地犯規噤停人地個攻勢,其他人犯規又好似好易拎牌咁,加埋公司好似健康左一排,真係好想比多一年約佢,見證到佢係鏝掛靴
打定輸數
所以話隊長依家真係經驗搭救
如果隊長唔係成日文員既話 我諗都係top3中堅
第一冠搵佢搭列屎葛都唔知執左幾多屎
係之後mandy黎到真係好左好多 一個標一個包
依家係睇石頭拿仔學唔學到隊長果種鎮定
拿仔睇得出一有壓力就自爆既人黎
隊長好似講過自願減薪續約
忙記左有段時間隊長搭kolo都唔錯既
之後咩savic 迪米果d唔講啦
留隊長就係最想拿仔同石頭學野,同埋我覺得要鏝build up 歷史都要搵d 元老係度掛下靴啦,大佬
我都記得有睇過,不過佢自己都話鏝未有進一步同佢傾,睇完就覺得好sad
我諗哥狗都會識諗既
哥狗都唔係冇人情味既教練
諗起上年最後幾場比yaya正選做埋隊長等佢有份拎牌
希望隊長會黎香港
望係咁望,不過哥狗份人真係好難理解,有時以為佢有人情味但有時又好絕情,真係十足d 麻煩港女咁
一陣有無清直接去大球場買飛?
Neymar has given his approval to a potential switch to Manchester City, according to reports.

The Premier League side have reportedly entered the race to take the Brazil forward from PSG, with Real Madrid and Manchester United also interested.

Tuttosport believe that Neymar is open to the idea of working under Pep Guardiola, and the feeling is mutual – the City boss wants him at the Etihad Stadium.

City would likely need to fork out more than €200m for the 27-year-old, though, meaning a key player may need to be sold to fund the transfer. It has been suggested that Sergio Aguero or Gabriel Jesus could be forced out in order to allow Neymar to arrive.
唔L 係掛
尼馬去獌啦,唔好搞9我地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞