[A/I/PC] 魔法紀錄魔法少女小圓外傳 [17] PC版300石點擊就送

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其他人都抽一兩分鐘試下引繼個細帳
唔係香港就係日本架喇
我唔係未試過安分守己
就當日本VPN廢,個新帳最多都係香港啫

點會引繼唔到 即係電腦game國code問題啦
如果切換DMM帳號(開新) 需唔需要刪曬DGP同Blue stack再裝過再試 關唔關事

A帳logout out 入B帳 要刪game先?
300石 用咁多個鐘頭搞 去OT都課唔止
應該要
國code個record會留咗響BlueStack
但係DGP令你唔可以直接入去鏟佢
穩陣起見應該要成個DGP鏟

但係唔好人手鏟咗佢個BlueStack
因為鏟DGP佢唔幫你洗走登錄檔
所以就算你重裝DGP佢都會當個BlueStack仲響到
然後唔幫你重新裝過

嗰時搞到我要逐個登錄檔鏟
垃圾IT狗
國code 我就咁開新ac 冇del過其他野又引繼到
300石真係搞好耐
你如果有另一個bluestack或者用手機引繼走A帳咪唔使剷GAME
我一take過
SAME
不過我係斷VPN搞
本身個AC係香港
上面A帳係用電腦新開
用香港網絡 or 日本VPN都引繼到

電話主帳
電腦有無連日本VPN都引繼唔到去

今晚最後機會 check下係咪電話帳問題
每課完金更新就要開日本app store帳 再入香港信用卡轉做香港地區 更新就要開日本帳 loop好幾次

定因爲無刪DMM所以轉AC都引繼唔到 不過香港日本都唔得 要再試

今晚唔得就要叫人幫手引繼
本身唔知自己ac係香港搞咗勁耐
我係Windows 個新增移除程式Del咗DMM bluestack player
我而家再試下用DGP睇下入唔入到
第二日引繼完之後已經轉返用GOOGLE版
試完唔得
DMM應該認定左我個AC係港CODE
引唔到PC新帳好正常
我主帳部電話都引唔到
我電話試完唔得再轉電腦試
你本身個AC已經搞掂?

仆街
第100抽暗屬
仲要係叮一聲
你老味比50 0我都好啲呀
3B
次次打鏡層見到佢都驚驚哋 好鬼大力
暗屬3B 好過3C先
叫桃子出嚟揼你
佢+黑長焰+黑儀
呢個又真
幾驚係低b妹
No,電話主帳引唔到去電腦 (300媽)
新ac用電腦開,有&無接日本VPN 電腦都引繼到
但引唔到去電話

亂到九彩 你地香港帳都引唔到我個細帳 即係可能我主帳係香港 但電腦set死咗日本國code

但係我一開波已經係VPN裝game 斷vpn 再開遊戲
竟然唔係香港code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞