留意到仇家軍軍心不穩 四大尖刀仲有兩把未表態

53 回覆
17 Like 3 Dislike
條A0總係City同學界都臭曬朵啦 當年做City編委出書脫曬期 係學校都過街老鼠一隻 見到人就眼神飄忽左閃右避

係學界扮大佬吹雞做聯編 消費完人就屌返自己啲友校莊話人死左膠 屌啦 咪又係你主人仇狗屌人左膠先你又跟住開人拖 當時仲話團結學界 靠你死得啦

一句講到尾 會崇拜人嘅都唔會成大事

利申City SU老鬼
strong post must push
見住條友俾仇狗洗腦
想屌好耐
明顯啦 成日FB周圍講嘢以為自己KOL
聽講話條友本身好想入港大同學苑

入唔到就成日自卑心作祟

仲要因為個人太on9痴仇思達 比佢班hku偶像 block晒
A0總明明就冇料到既跟尾狗、網上流氓

又要間唔中扮到好正經好學術咁著龍袍都唔似太子

響立場投過一次稿即刻話自己係blogger 正柒頭

成日拎城大總編個名打飛機
抵啦
上年整個反嗌莊行動刷存在感 話會有後續之後不了了之 啲莊話知你繼續嗌 又唔夠膽直接同候選莊講 咪又係做行為藝術啊 你同仇狗成日笑個啲 你自己咪又做返

冇眼睇
條友除左網上打飛機真係一事無成
講漏左仲有幫人奶袋
打飛機打到全學界神憎鬼厭 果然係仇狗弟子
佢當年岀聯編嘅時候 揾城大學生會d錢貼隔離U
先做到大佬咋以佢能力 其他U會聽佢講咩
其實佢依家除左聯編果班so佢 仲有邊個理佢
佢唔係去左台灣exchange咩 大學上堂舉手 小學生咩
Jacky Ao?? Who?
城大前總編輯
學界/聯編班老鬼都係當佢小丑
聯編入面冇乜人可以同佢好來好去
中大就最深仇
A0總開頭成日同人稱兄道弟咁點知背後抽刀 賤格到
陳興旺同 jojowu算撚數啦, 下把都講好左,完全乜都唔識既兩條以為自己好風趣既傻仔
四隻都係跟尾狗 有隻反咬咁解
陳興旺同jojo wu跟左神駒做節目咁耐,連野都仲未識講,仲好意思笑人熱狗d主持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞