20歲 啱啱訓醒發現自己瀨尿 你問我答

87 回覆
623 Like 13 Dislike
會射x2
係 我夜晚1點訓到第二日1點 好Q攰
醒咗之後成個pat濕晒 沖左去廁所得返少少
返到去房俾條女笑
之前如果個人好攰,瞓覺發小緊個閪的夢,到就嚟出嘢嗰時,發覺可能係發緊夢(因為知道係冇可能同條女我唔識佢),但係都照繼續中出埋佢,嗰種感覺真係正到不得了
Same here
我發夢急尿,有時會夢見自己瘋狂痾尿,尿頻咁嘅款,或者係企左喺馬桶前面痾左好耐都仲好急,然後就會醒,但未賴過
但我會賴屎🤦🏻‍♂️仲衰過賴尿

利申:敏感性腸胃,腸胃炎嘅時候,訓覺賴屎機會好高,唔係賴好多果種,係咇屎汁果種,有時喺街攪肚都會忍唔住咇屎汁,有時係以為放屁,一放就有股暖流,咇左屎汁出黎
人瞓教個陣身體唔係會製造一d野去抑制尿意同便意咩?
20歲(未瀨夠)
發夢去廁所大忌嚟講試過
大學二年班?
瀨屎我都試過啦
有冇夢遺
我通常係發夢對住個廁所好耐都痾唔到
一醒咗就覺得勁急
好彩
中學果陣試過。
我屋企有兩個廁所,我間房就近我丫媽個主人廁,所以我夜尿都會去丫媽個廁所。
有一晚我如常去我丫媽廁所柯夜尿,發現鎖左主人房門,咁我緊係去返客廁柯尿啦。
屌你老母奇怪既事就發生啦,第二朝我丫哥間房張電腦椅成張都係尿
仆你個街我丫哥間房係客廁對面,我應該轉錯彎,轉左入丫哥間房當張電椅椅係屎坑
第日醒左我丫哥屌曬鬼,我丫媽又話琴晚度房門鎖左,我先知發生咩事
24時都試過 又係發夢屙緊尿 不過我知道原因係咩 就係我趴左係度訓 成晚壓住個膀胱
試過小學果陣放學訓陣教

跟住又係發夢係廁所痾緊尿

點知痾痾下我老豆一巴摑醒我

原來我唔知係咪夢遊企左係房

係幅牆面前痾尿

跟住比人鬧到仆街
發夢柯尿,柯完好c服,但係柯完發覺唔對路就醒左,點知真係柯左小小出黎好彩醒得快
我都係 一醒嗰下即刻嚇撚死 摸一摸條褲 好彩次次都冇濕
細個試過發夢急屎急到就瀨衝去廁所爆到成個馬桶都係 好爽 醒返先發現係夢
淨係想試下夢遺
認真check check好啲
分唔到夢境同現實係腦退化症先兆
早一兩年都試過好彩屙咗少少就醒咗
急尿個陣發夢會係咁柯尿 柯完又柯
20歲就老年失禁
以後要帶片訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞