酒店D熱水煲用唔用得過

233 回覆
12 Like 348 Dislike
好撚想嘔
以後唔會用
大陸人會煲底褲清潔
咁窄都浸到

有浴缸唔用
做清潔都係中國人
日本便利店¥100 有2L 水
煲黎做乜
乜撚都驚

酒店床訓唔訓得過?

一堆支那人係上面屌閪屌到精同閪水流到成床都係啊

咁係咪自己帶床去啊?
嘔完同洗底褲之後都可以好新淨
咁應該要係未拆包裝完封未用先可以用

最好就唔好用啦,諗起都想嘔
好少會用,除非口痕想食杯麵,但會洗好多次,之後第一次煲既水唔會用,第二次先用
唔用
因為買水唔算貴,就算美國同歐洲都係可負擔水平
日本直頭買水平過香港一截
係攞上酒店果下重少少
你都知而家蝗蟲無性,呢D真係搏唔過
要衛生就唔好懶
床唔係放入口嘛
同埋佢地自己都要訓,點都唔會嘔落將床到,唯一就係睇下條女多唔多水流,但你估av咩,西水流到成床都係
買個旅行kettle啦 可以摺個啲 安心好多
Oh shit! 原來會有人咁用 支那人真係
聽講有人攞嚟嘔
日本是香港人最熱愛的國家之一,而日本人有禮貌,待客親切都是令我們鍾情於日本的原因。但原來部分日本人也曾做過很缺德的事?

日本網站「Sirabee」做了一項調查,研究入住商務旅館的人的行為。調查中,訪問了326人,被問到是否曾在商務旅館的電熱水壺小便過?結果令人震驚,竟有12人承認曾經做過。

近4%的人曾在電熱水壺小便,這行為實在太缺德和噁心了!他們如此做的原因是因為尿在電熱水壺裏很難被人發現,只要清洗乾淨,往後入住的人根本不會發現。

日本商務旅館經濟又實惠,不少人都會選擇入住。若旅客怕中招,以後去旅行時就盡量飲用外購回來的水啦!
https://youtu.be/Ba926-Qb8S4

4%日本人在酒店熱水瓶便溺
可免則免啦
聽過啲人洗底褲絲襪 上面又有巴打話洗腳痾尿
有需要帶個旅行裝電熱水煲仲好
比較想知係咪自己煲多幾次滾水就無問題
浸絲襪
人類超乎你想像咁仆街
你諗唔到既佢地都做得出
我連酒店毛巾都唔敢用
有病個時仲可以入邊個數
日本篤屎都好味d
噏乜鳩
咁撚細點浸腳呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞