初戀七年幾感情,都敵不過認識一星期既第三者

343 回覆
1576 Like 35 Dislike
仲有幾個月就一齊八年了,八月同十一月既機票都買埋。
琴晚成晚冇返黎兼熄左電話,我就傻傻咁望住樓下閉路電視到天光,終於等到今朝七點幾開電話打返黎。
佢話喺人地屋企飲醉左岩岩先醒,最後認左有第三者。

我啲眼淚唔識停喺咁流。。好心好似俾刀𠝹左一樣。
共勉之。
女人初戀一定會覺得未玩夠
我其實係絲。。佢話佢好錯,冇資格輓留我
佢話驚受唔到第二次誘惑,我浪費左咁多年青春俾佢,佢唔想再辜負我
希望流乾晒啲眼淚可以忘記到佢,巴打你都要加油!
前2個月試過
呆左,係我呢世人最感覺到痛苦既一次
不停濠哭,個心好撚痛,點解一個你最愛既人可以咁無情出賣同背叛你,仲要講一堆藉口比自己。

你個死臭閪 我屌你老母!
如果佢唔想再拖住你嘅話,呢個真係對你最後嘅溫柔。如果唔係你會更加辛苦佢的確係無資格挽留你,而你亦都知道如果佢挽留你你一定都會翻轉頭 我以前都唔信「一次不忠,百次不用」經歷過就信了
呢個人已經冇咗靈魂冇咗自己 壞咗架啦 丟咗佢都唔可惜
我以前成日聲大大咁同啲朋友講,我男朋友一定係例外
,原來我係錯。我唔想睹物思人,所以半周左去親戚屋企,唔敢同我爸媽講。。
搬走
巴打加油 希望你搵到個更好嘅
但其實我仲好愛佢,好唔捨得同埋好唔甘心。
唔緊要,比起一世,七年唔算好長時間
如果同呢條友結埋婚咁你就真係浪費咗成個人生
好明你嘅感受啊哈哈。
我以前都成日同人講我女朋友好好 無可能會發生。如果可以避到就避啦,我個陣成個月冇番過屋企,知屋企人會擔心所以會日日報到但番到屋企真係頂唔順會崩潰。

雖然知你冇諗呢樣野嘅心情,唔好要屋企人擔心太耐,佢地永遠都係你嘅避風塘。
對唔住我講漏左我係絲。
唔好原諒佢呀,有一次就有第二次
兼且會比佢食住你
知道。。但我真係好痛。。好想啲眼淚唔好再流落嚟,
我唯一做嘅就係唔可以比自己父母擔心。
幾歲?仲有青春可以再搵
我都好想學識先愛自己。。但真係好難。。
我唔細喇,已經28。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞