用Adblock嘅人算唔算係乞丐?

38 回覆
23 Like 208 Dislike
覺 直情係大種乞衣
TriHard NEVER SUBBED TriHard NEVER DONATED TriHard ADBLOCK ON TriHard STOLEN LAPTOP TriHard NEIGHBORS WIFI TriHard FREE ENTERTAINMENT TriHard
啱呀,所以中共起防火長城係好合情合理
thisav冇嘢喎
到時你部電腦因睇左不明廣告中左木馬or病毒就唔好喊
冇人叫你用 windows
我會whitelist上開的網
可惜大撚把人用緊
成日聽人介紹話睇youtube用adblock禁晒啲廣告啦,咁煩

屌你估個個都有義務整片畀你睇,個網站就免費畀個平台你用咩?
當然唔只係youtube,好多網都係主要靠廣告生存,你哋班友又要食又要唔畀錢,食霸王餐咁

用Adblock嘅人就係乞丐
到時你部電腦因睇左不明廣告中左木馬or病毒就唔好喊
冇人叫你用 windows
可惜大撚把人用緊

人地食屎,唔一定要跟住食
同問人點解要BT一L樣,無哂廣告追劇追番都爽啲囉,你咁鍾意廣告睇TBB大把你睇,廣告又多毒,中咗你就知死
我屌你老婆
同感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞