欅坂46交流區第十一回:芽実寶寶真可愛喔

1001 回覆
2 Like 22 Dislike
=.=
點解平手係天狗
點解平手係天狗

因為佢係更衣室用棍扑濕生狗
https://twitter.com/AbemaTV/status/830251108496924672
#欅坂46初ワンマン完全版初公開 の視聴予約はもう済んだ?😘

デビューからわずか8ヶ月余りで開催された歴史的ライブ🎤見どころを限定動画でお届け💘

放送は2/25(土)夜8時〜
視聴予約▷http://bit.ly/2laii1h
點解平手係天狗

因為佢真係天狗
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

諗起石森係張床度扮駝鳥都真係不了
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

咁土生呢
前乃木坂46隊長桜井玲香及欅坂46隊長菅井友香在接受週刊文春訪問中,炮轟生駒里奈,稱他就是坂道更衣室的毒瘤。

桜井和菅井談到:「如果你作為坂道系隊長,你本應該感到高興因為這是一種榮譽,你可以帶領你的球隊不斷前進,你就是坂道系領袖,但是我從來沒有享受過這樣的待遇,坂道有生駒,他演出都是以我為主,更衣室經常發生矛盾,開始我還試著去阻止,後來他直接叫我閉嘴,我根本感覺不到自己就是隊長。」

桜井:「在坂道生駒常常痛駡一些年輕隊員,這再正常不過了,不過也有隊員被激怒的時候,記得在工事中忘年會中場休息的時候,生駒上半場扮照顧後輩扮得很不自在,回到更衣室用水瓶怒砸才進欅坂的neru,當時很多隊友都已經無法容忍生駒的所作所為,再加上那些常被他欺辱的隊員,無法阻止的一幕發生了,至少有10人群毆了生駒,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的平手更是拍手叫好,不停大喊:『給我打,把他往死裡打!』當時渡邉理佐、志田愛佳這兩位大佬並沒有參與這次毆鬥,他們也沒有阻止,好像一切與他倆無關。」

桜井:「當發生那件事情後,生駒的更衣櫃多了一根鐵棍,我想他是用來防身吧,在2016年紅白生駒正是用這根鐵棍報復了平手,在演出結束後,全隊回到更衣室,平手諷刺性地說道:『老女人,明天CDTV後我們就要回家了。』」

「白麻臉色僵硬但並沒有回應什麼,只是默默地走出更衣室,這不像白麻的性格,果然在白麻再次回到更衣室的時候手裡握著一根木棍,在平手毫無防備的情況一棍打下,平手挨那一下著實不輕,趴在地上痛苦地抬頭才看到是打他那人正是白麻,不等平手起身,白麻又是一頓亂棍爆打,平手在地上滿地打滾不停求饒,在一旁的生駒可不會放過這樣的機會不斷說道:『西女人,打狗,用力打,往死裡給我打,打狗怎能少了我。』」

「生駒的防身鐵棍終於派上了用場,可惜一棍下去平手就昏死了過去,打得興起的白麻怒了,朝著生駒吼道:『這下還還怎麼打,你該滾一邊去!』生駒也不甘示弱:『你再說一遍,有種你重複一遍!』白麻沒有再回應生駒什麼,如果生駒手上沒有鐵棍那麼他們肯定會打起來。當時我身邊的泥膠嘴裡不停地說:『カメラ怖い〜』」
你可以帶領你的球隊不斷前進

兩隊都無球

屌百密一疏 柒左唔好推ok?
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

咁土生呢

係我張床到
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

咁土生呢

係我張床到

唔怪得ching咁肥 咩都食一餐
上面有人問我地wota同欅坂係咩關係 我地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能我地唔真正認識了解對方,但係我地永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日欅坂mb 已經全部嫁哂人,生埋仔,我地都會祝福佢地,守護佢地 反之亦然,我地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於我黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令我既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係我就係諗到呢d野),最後,如果你問我點解中意欅坂,我只可以答你,因為佢地係欅坂46
上面有人問我地wota同欅坂係咩關係 我地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能我地唔真正認識了解對方,但係我地永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日欅坂mb 已經全部嫁哂人,生埋仔,我地都會祝福佢地,守護佢地 反之亦然,我地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於我黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令我既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係我就係諗到呢d野),最後,如果你問我點解中意欅坂,我只可以答你,因為佢地係欅坂46

呢到啲手足真係好鍾意 Bin C
其實係香港, 你要認你係一位wota唔難, 你要係人地面前認你係一位wota先難,
需要一份勇氣, 只要你有呢一份勇氣, 你就可以叫自己係一位wota,
點解要勇氣? 香港反jpop既情緒其實都幾高,

當父母反對子女追星, 你願意跟你父母講: 我喜歡欅坂46呢個組合
當朋友恥笑你毒男, 你願意跟你朋友講: 我喜歡欅坂46呢個組合
當朋友話日本人係雞係女優, 你願意跟你朋友講: 我喜歡欅坂46呢個組合
當朋友話你瘋狂, 你願意跟你朋友講: 我喜歡欅坂46呢個組合

其實就已經可以話自己係一位wota

至於點先可以做到欅坂46所期望既wota,
其實佢地都冇正式講過,
不過其實間間單單講: 做一個好人
其實係香港, 你要認你係一位wota唔難, 你要係人地面前認你係一位wota先難,
需要一份勇氣, 只要你有呢一份勇氣, 你就可以叫自己係一位wota,
點解要勇氣? 香港反jpop既情緒其實都幾高,

當父母反對子女追星, 你願意跟你父母講: 我喜歡欅坂46呢個組合
當朋友恥笑你毒男, 你願意跟你朋友講: 我喜歡欅坂46呢個組合
當朋友話日本人係雞係女優, 你願意跟你朋友講: 我喜歡欅坂46呢個組合
當朋友話你瘋狂, 你願意跟你朋友講: 我喜歡欅坂46呢個組合

其實就已經可以話自己係一位wota

至於點先可以做到欅坂46所期望既wota,
其實佢地都冇正式講過,
不過其實間間單單講: 做一個好人

呢篇真係柒到唔敢睇
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

咁土生呢

係我張床到

想同土生玩龍舟掛鼓
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

咁土生呢

係我張床到

想同土生玩龍舟掛鼓

等你高過水水先

平假雙雄

師兄 講還講

平假雙雄

師兄 講還講

both正過石森牛屎(雖然都係屎)
有得屌石森既話我屌呀

食得咁偏呀ching

咁土生呢

係我張床到

想同土生玩龍舟掛鼓

等你高過水水先

應該唔難

食得咁偏呀ching

咁土生呢

係我張床到

想同土生玩龍舟掛鼓

等你高過水水先

應該唔難

咁土生呢

係我張床到

想同土生玩龍舟掛鼓

等你高過水水先

應該唔難

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞