[gay]床上一分鐘 床下十年功的心事分享區(34)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Anyway 大家早晨
呢兩三日冷峰到要注意
飲多啖水天氣會乾燥

加多句單身嘅好快日日都係情人節
一齊緊嘅日日糖黐豆
Anyway 大家早晨
呢兩三日冷峰到要注意
飲多啖水天氣會乾燥

加多句單身嘅好快日日都係情人節
一齊緊嘅日日糖黐豆

有人愛真好

好快有嫁啦
有人愛真好

好快有嫁啦

有人愛真好

好快有嫁啦

是對的 終於會碰到 別太早為未來苦惱
有人愛真好

好快有嫁啦

依家先21歲
有人愛真好

好快有嫁啦

沒錯
有人愛真好

好快有嫁啦

沒錯

有人愛真好

好快有嫁啦

沒錯

但我本身做左仆街仔

你諗住loop到幾時
而家咪又可以安安穩穩食下仔咪幾好

琴日發咗個夢夢見我又玩返Apps
好驚自己把持唔住

咁咪疊埋心水做player 囉屌
有人愛真好

好快有嫁啦

沒錯

BULLLLLLSHIT

但我本身做左仆街仔

你諗住loop到幾時

好驚自己把持唔住

講左一年唔玩就一年
做人要有誠信
有人愛真好

好快有嫁啦

你同個負撚西講就快有 佢下一句就會用 “你唔明架啦”回你 刷存在感有意思咩
好撚想一路屌農莊 之後農莊淨係識講 唔好 停 爛啦爛啦

但我本身做左仆街仔

你諗住loop到幾時

好驚自己把持唔住

講左一年唔玩就一年
做人要有誠信

咁你loop d 咩

但我本身做左仆街仔

你諗住loop到幾時

好驚自己把持唔住

講左一年唔玩就一年
做人要有誠信

咁你loop d 咩

警惕自己唔好再犯錯姐

講到出口
有人愛真好

好快有嫁啦

你同個負撚西講就快有 佢下一句就會用 “你唔明架啦”回你 刷存在感有意思咩

食不到的閪是臭的,你死埋開一二面啦

講到出口

我怕到時個腦諗唔到嘢淨係識淫叫
諗起有時廳冇人,條pk沖完涼會硬住碌鳩掛住條毛巾番入房,再係我面前扯開條毛巾講suck my dick
我唔撚理佢佢就用龜頭篤我,一路篤一路講cup印 cup印

但我本身做左仆街仔

你諗住loop到幾時

好驚自己把持唔住

講左一年唔玩就一年
做人要有誠信

聽住先

講到出口

型唔型先
有人愛真好

好快有嫁啦

食不到的閪是臭的,你死埋開一二面啦

諗起有時廳冇人,條pk沖完涼會硬住碌鳩掛住條毛巾番入房,再係我面前扯開條毛巾講suck my dick
我唔撚理佢佢就用龜頭篤我,一路篤一路講cup印 cup印

仲會趁你瞓著顏射你

好似好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞