新手想整一個android apps

58 回覆
1 Like 19 Dislike
.net 寫既話好似無得cross platform....
ionic 都試咗。。。佢redirect會真係開咗個browser出嚟。。。

Btw想搵programmer 一齊整app
巴打想整咩app?
講緊網頁唔識responsive?
未諗到 純粹學生想暑假整下app儲portfo
App 狗 LM 用開 react native
留TG
500幫你搞掂
webview又過份咗啲html5可以轉制做真正嘅apps
Cordova app好柒喎ching
html5 係點整??
基本上已經寫到。。。但只要用webview 無論用react native同flutter都係顯示果陣放到個page 好大。。。但用chrome 開個url又無事。。。
請問有冇巴打知道無論react native 定flutter 既webview點至可以好似用chrome甘一開個url 就zoom out ??
你要幫你網頁整個mobile版layout
如果唔改mobile layout, 有冇方法一開就zoom out??
Google吓大把啦 上連登問
識.net姐係識C#
C#既用xamarin咪得
cross platform一段code就得
試過網上好多方法都係唔work
樓主浪費左咁多時間試曬三隻framework

不如正正經經學其中一隻

特別係你己經有個目標 邊學邊寫啦

每日學小小 一兩個月就掌握到
你 meta set 咗 view-port 未
樓主可以試吓用 App Inventor 2 整 Android app
整比較簡單既 app 我覺得用呢個應該最易
set 咗但都係同chrome出嚟個效果唔同。
但唔緊要, 如果搞唔掂會針對mobile改少少咗個web~~~
其實都無浪費到, 除咗iconic真係唔多岩自己杯茶。

react native同flutter都幾好用。。。flutter既package/widget仲好鬼吸引。。。

暫時會起呢兩個入面揀一個用。。。

如果整好個apps 會放上黎俾大家試下。。

但個垃圾apps 唔知有冇人用
揀定咗用react native/flutter 暫時唔試其他野了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞