一人一件對唔住ex嘅事

15 回覆
1 Like 51 Dislike
嗰陣讀書唔成,中三就無讀,但keep住同班舊同學聯絡,其中一個係一直想帶我返教會嘅女仔,佢啱啱升大學嗰陣同我講係ocamp度俾組爸食咗隻豬,講到勁愧對耶穌,覺得人生無晒希望咁最後開神父mode勸吓關心吓大家撻著咗,不過嗰陣我都係分咗手無耐想打吓友誼波一齊咗第二日就爆房,嗰陣年少無知四圍同圍內d fd炫耀,仲同圍內當時一個老死講佢好易溝,個老死又話想試吓同佢爆房,所以我拍到第二星期襯佢m到就飛q咗佢,俾位個老死入,而我老死又真係溝到佢

最對唔住係個老死份人有d古惑嘢,當年成日返上去fing,之後我都無聯絡,聽講個ex跟咗老死返上去take嘢,有時facebook見到佢d相真係似道友婆,對上嗰次聯絡係三四年前無端端whatsapp我叫我去警署擔佢今日係中同whatsapp group有人話佢係ig做援交雖然件事我責任就唔算好大,但有時唔明點解一個女人要作賤自己
唔關你事嘅
同sp瘋狂扑野
每次互射3-4次先停
但就係唔畀佢扑
屌 啲女人本來就係雞黎,洗乜咁上心
唔想佢結唔成婚,當年真係好純
每個有故事嘅女仔曾經都好純 佢地內心可能都想返轉頭 但已經返唔到
屌你老母都幾撚狗
人生行錯半步已經要返轉頭
蠢嘅人返唔到轉頭
明明有女朋友 同另一個女仔fd單獨出街
你有一個慚愧嘅心都好嘅 證明你仆街唔曬
咁又唔算好衰喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞