[ARMY] 防彈少年團BTS討論區(22) Boy With Luv

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
youtube升幅咁慢,幾時先破到2億
大家都開始冇mood啦
吞咗成2200萬
youtube升幅咁慢,幾時先破到2億
大家都開始冇mood啦
吞咗成2400萬
成日俾人定期del views 俾我都唔再哂時間落youtube
'Boy With Luv' by @BTS_twt (feat. Halsey) becomes BTS' first Top 15 hit on the UK singles chart, entering at #13.

BTS is the highest charting Korean group on the UK albums & singles chart, with 'Map Of The Soul: PERSONA' at #1 and 'Boy With Luv' at #13

唔止呢個數,每日起碼兩三個鐘食一次幾十萬,但唔刷又唔得
係咪我多疑,點解呢排啲投票無咩人投咁琴日截既fannstar又係,明明開頭領先緊,最後俾人反超
我覺得米圈最神奇嘅就係投票一直都唔掂
明明好肯定係最高人氣
哇!40秒就有人負皮,好緊貼呀
係,明明好多時都係開頭人氣明顯高啲,但後來唔知點解無咩人投,搞到喺咁跌
呢期D人太勁
仲難
投票真係好花時間
米圈好似越來越少teenage
上班狗表示:去演唱會同買碟嘅錢都仲有嘅
同埋太多奇怪不知名獎要投票
見過kpop英文新聞app搞投票杜拜嘅唔知咩獎又話投票
咁多古怪獎,我諗好多人其實投投下都會無癮
我又覺得都要睇下個投票緊唔緊要
遲下bbma正式開始嘅時候,個twitter 應該會癲咗
希望捱到啦,之後bbma表演完應該又吸引啲人去聽下
Pop song Radio排名keep住升!
之前iHeartRadio都好多人投
FANNSTAR,韓國THEFACT運營的偶像排行榜網站。 原Click!Starwars,現更名為FAN N STAR 。

有D獎我諗如果唔係佢哋會出席,我諗仲少人有意願投

我記得前年bbma同iHeart日子有D重疊,我每日淨係係ig同twt/fb到投票都要投成一個鐘
twt又要唔可以retwt得太快,唔係會block
真係好難搞
反應無上次咁癲,見到有follow開嘅歐美army都無視咗個獎

今次bbma就唔同啦
一下子由paper awards 變到個個爭住都要贏嘅獎
個陣見證住好多id俾人block 咗係咁叫人開後備id投票
我都係見佢地會出定投呢個,果個咩ohmyawards我投咗幾日就無投,宜家投mcd同準備bbmas多
可能因為上兩次都無去頒獎禮
只係錄VCR講多謝嘅關係
離1/5只係一星期多嘅事都仲未開始
唔通唔洗投淨係靠全年成績做準則?

好可愛
上次都係咁,得返一兩個星期黎投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞