因應法國聖母院大火 剌客信條法國大革命免費下載

155 回覆
854 Like 9 Dislike
前後使用三年時間對法國古建築實地掃瞄的剌客信條法國大革命,因應法國聖母院大火,官方宣佈全球提供免費下載,讓全世界市民重温聖母院及數座已拆卸教堂的實地風貌,歐盟兩日間已收集得120億港元進行重建,估計修複時間達5-15年,法國聖母院代表着人類文明進化歷史的重要據點,至今超過800年歷史。

https://register.ubisoft.com/acu-notredame-giveaway/?fbclid=IwAR1Cx5jgZgaa3XCUknG7CLmbuln2kkipYXn-R1n26lgwwuOVMX5ExnLStKc
跟隻game來修復,會唔會聖母院修復完有bug
連登好多人撐啲抽水廣告㗎ching咁唔要命
呢度我頂住,ching快啲走先

有無得捐返少少錢當買隻GAME畀佢哋起返個教堂
佢應該搞幾多下載數就捐幾錢做維修
個server廢到
我自己幾鐘意依集
但好多人都唔係
睇返人哋捐咗50萬歐算係咁啦
頭先睇陰謀論個教堂D石像好鬼邪
多謝樓主,睇完post即刻下載
狗都唔屌 垃圾game

出幾多patch先fix哂咁多bug
冇記錯Ubi之前雨革嗰排喺旺角大大塊banner寫大革命遍地開花
如果佢整game個department有公關嗰邊三分一就好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞