Orient 東方錶討論區 (新開)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
想問下香港Orient 代理係咪通城
仲有自己隻sun and moon會feel到Rotor轉
Orient star 有冇一樣概情況?
唔係通城代理

以前係九記,而家唔知係咪呢間?

https://www.vintagewatcheshk.com/categories/orient

第二樣答唔到,冇sun and moon, 不過Orient嘅錶似乎搖佢嘅話,擺陀聲響啲同感覺鬆啲嘅,我有2隻都係冇手上鍊停秒嘅都係咁。

但使用又冇任何問題。

一隻油麻地成昌買,一隻日本驚安之殿堂,都係咁
因為自己想買隻新錶 但係有陣feel到佢fing fing下
加上我手幼 所以好快就收埋咗冇帶
新錶唔想有一樣問題 想睇下俾多少少會唔會好啲
但係行入去間鋪頭 一試即刻fing兩嘢好似好奇怪
如果都唔得 可能買返瑞士or德國野
幾錢

Amazon買 唔岩載 無單

$1500

https://t.me/bbq360785
岩岩送左生日禮物luuuu
男朋友話好中意
有冇巴打係fb “orient 東方錶~香港~分享及&買賣&拍賣”呢個谷買過錶?見佢d錶全部話有單+一年保養 但仲平過水貨
嗰啲咪係水囉,不過咁平啱款就咪鬼理行定水,壞咗買過隻好過
想問下,見到amazon sun and moon v3 200美金出頭一隻有無伏
見香港成三千蚊隻
冇伏,只要係 sold by amazon 就可以
最近諗緊買綠色嘅kamasu定係sun and moon v3既白底好 如果將sun and moon白底做鋼錶會唔會好樣衰
neo 70s都唔錯
巴打們,去西九嗰間十分幸福店買東方錶有冇伏?
新手想入坑唔太清楚
冇 好幾隻都係嗰度買
感謝
識人幫手買 全新 $1500 有冇巴打啱
除咗呢隻仲可以幫手買其他款 有興趣嘅巴打可以留tg問下價

有無巴打知邊到仲有呢隻賣
巴打們,想買隻sun and moon比女友,邊間鋪多女裝款睇呀
sun and moon 都幾大隻 我6.5吋手都覺太大
睇實物可以上光巴間野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞