真・NMB48討論區8:處男揀夢莉、識食揀肥柊

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
夢莉係又中二病發作定咩twitter profile pic 變咗白色

反黑警呀

做夢莉老公先最慘,計我話

做得都應該看透世事
3期真係

會不會 有一天 時間真的能倒退
https://twitter.com/_Nagisa_Shibuya/status/832886169536909312

以後冇咗柊同佢一齊做on9野 一定好悶

なぎっしゅー
https://twitter.com/_Nagisa_Shibuya/status/832886169536909312

なぎっしゅー

M宜家冇人同佢做膠野
以後何去何從

香港iTunes同Apple Music終於有彩姐首歌 點解寫拼音咁7

香港iTunes同Apple Music終於有彩姐首歌 點解寫拼音咁7

日本apple music好似冇
なぎさ個Twitter係咪唔記得自己要做野

nagisa又蠢又on9,做佢老公會唔會比佢激死

好可愛吖,佢對笑笑眼無得頂

阿妹
家姐留比我
我想學某會然要晒兩姊妹
久代梨奈send mail黎話好嬲,唔識睇哂d日文,唔知係咪d研究生唔生性練唔熟d舞
久代梨奈send mail黎話好嬲,唔識睇哂d日文,唔知係咪d研究生唔生性練唔熟d舞

Cap黎睇下
利申冇訂
我想學某會然要晒兩姊妹

準備比人斬

我想學某會然要晒兩姊妹

準備比人斬

唔係特別指老研,係講某d 要跳其他位既mb
我想學某會然要晒兩姊妹

準備比人斬

唔係講動你呢對喎
除左你仲有邊個要壽妹
呢度係咪有人踢Pro Club改自己個名叫Eriko Jo?
呢度係咪有人踢Pro Club改自己個名叫Eriko Jo?

係我

係我

都估到,頭先輸左比你
一見到左名已經會心微笑

係我

都估到,頭先輸左比你
一見到左名已經會心微笑

你係邊隊?

係我

都估到,頭先輸左比你
一見到左名已經會心微笑

你係邊隊?

水晶宮黃衫作客個隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞