有冇人形容下落club係點?

456 回覆
457 Like 24 Dislike
去邊玩黎
外國一啲都唔迫 喺香港先咁細咁迫
香港未落過 人生第一次就係ibiza
個舞池勁大海量鬼妹鬼仔
入去唔知點好,但冇幾耐就被班德國仔撩我
最後大家一齊跳天光

跳舞既跳舞 玩既玩 乜人都有
D dj好識搞氣氛
有錢開張台嗑兩枝酒
搵一兩個大膽既仔仔 叫班女女過黎一齊飲
開台同朋友夾,價錢2000-10000到
睇下你有幾多人夾

班女一定肯埋黎 有酒飲wor
之前有個50幾歲既阿叔都係用同樣方法咁玩
心諗屌你排定入老人院就差唔多

唔開台又想開心?
得,你好似roosh v咁勁
大把女比你帶走
不過好多女落到去都係一班班玩
好難拆開佢地
你都知拆左開跟左佬走就比人唱好耐

咁好啦 club無咁多有錢仔同高手
盛低個班呢?
有4類人:
1. 賊,等機會偷你銀包
2. 好awkward 唔識social 好過毒撚少少既生物,拎住杯酒又唔夠薑識女 ,係吧台格黎拎住杯酒un
3. Fuckboy, 西仔, whatever u call it, 係club飲多兩杯呀呀炸炸 成日想搵交嗌 搵人打既西仔
4. 連登最多既狗公,成日會zip係女仔後面用賓周磨9人,當然有女會受落,有d即刻cockblock
所以屌你老味,比自己條女落club既仔 同一個女仔著bikini係孟買街頭行既危險情度無咩分別

總結
Club唔係唔好玩,但你要比好多錢開台開酒
個個價錢去過泰國連埋食宿都仲得
要食女睇你自己點package
當然多數情況下男多過女,ladies night 都係咁話
嘈到仆街 行返出黎會聾左咁
玩完一晚身心俱疲

利申:唔會想去 除非無得推
平日落會唔會好冷清?
好詳細
唔記得講
因為太撚嘈 同女傾計要係耳邊嗌
本人唔太喜歡
但有男條好鐵意 話咁樣可以埋女仔身
多數都係播edm?會唔會播廣東歌?
落到去你會好似睇緊discovery channel咁 成班野狼係到獵食
同班frd落去就幾好既 有得玩有得飲
但自己/一兩個人落去就好悶 成碌木咁企係到
你係女既又有返幾分姿色可能有人請飲野 撩你
但你係男既又其貌不揚 咁就真係落去聽音樂
講真定講笑呀你
多數係edm/pop/dubstep/hip hop 總之有beat既歌
廣東歌我估係我細個個陣d 123樓,348先有
呀唔係 之前棉登徑個間why club都有韓文同廣東話
Mk到仆街
油尖旺場D查牌既警犬串過馬撚
老蘭個d貴場既警犬就係好似貴婦咁 可以比班abc慢慢撚
Sorry因為真係未去過
油尖旺仲有club ?
d靚妹都幾猴急,但其實幾悶,寧願小圈子
香港club=支那中坑+毛都未生齊偽韓仔
落club同入公廁有咩分別?
首先一定係睇下你咩樣青頭毒撚手都唔同你握啦 點會肯俾你抽水

穩陣d可以搭膊頭再睇下佢咩反應 同埋佢隻手放邊 如果受你咪放喺你大脾 縮開你咪知唔啱傾囉
簡單分析LKF某幾間Bar/Club嘅特色:
Graffitti: 雖然多後生妹,但入面又逼又熱又焗
ChinaBar: 入面多阿叔阿伯大嬸
Zentral: 多25歲以上嘅人去,間中邀請百大DJ打碟
Play: 多後生嘅鬼妹鬼仔
Levels: 老少咸宜,男女比例7:3

服飾方面:男嘅必須長褲方可進入,女嘅着乜都得
香港女仔好少戰鬥格去,冇乜袒胸露背貼身裙,大多數背心+短褲/短裙就算。

費用:
平日通常12:30點前入都係免費入場,12:30過後男仔要收100至450不等,而女仔多數都唔使俾錢

好耐冇落了,依家好多未夠稱嘅人落
去開金雞三樓間club
18都冇學乜人落club
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞