[尋同好] 英文舊歌 夾BAND

11 回覆
1 Like 0 Dislike
介紹下自己先

我聽開Queen, the Beatles, The Darkness, Wham!, Duran Duran, Deep Purple, Rhapsody of Fire, Steelheart, Metallica(少量), DragonForce(少量), 其他出名大路既BAND歌
平時超鐘意唱歌 亦都近排跟左個幾好既老師學緊唱歌

識極少既鼓同guitar 可以學 但暫時唔好靠我識夾BAND做呢個位

想搵同好 都鐘意呢類歌 識唱 識樂器
就算唔係呢類歌都得 我都鐘意聽唔同類型既歌

唔識樂器既 可以平時一齊研究下點唱得好D
識樂器既 希望可以一齊夾BAND 練下

歡迎留CONTACT/係到討論
push
有興趣玩,鼓手
Tenor Saxophone想join
結他 lead/rhythm都得
喜歡the Beatles和Queen,很想找人夾.
我未夾過band,懂一點結他.
樓主係咪放棄左了
留定tg比你
定係我地開個TG谷先?
好有興趣,我玩左結他9年,成日聽pink floyd,oasis,dire strait,john denver 等等,識編acoustic結他同唱和聲,有興趣可加tg
我有興趣,玩開結他.
pink floyd,oasis,dire strait都有聽小小唔多,但好有興趣試用Acoustic玩.

感謝聯絡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞