信和/玩時點信得過嘅figure鋪頭

51 回覆
3 Like 15 Dislike
5月係正貨 但係佢前年(好似係) C3做果D仆街野
搞臭自己個名 雖然我唔係當時既受害者
咩年代啊重信和?
上amiami買好過啦
試過訂土人要日版到左無打黎話有但係見佢賣緊
打電話去問話有啦, 點知收工去到隻土賣左比街客
佢叫我等等之後係其他舖拎左隻港版黎仲要盒殘
之後就無再係果度訂過

WALKIN有時見到做特價平過其他舖既話先去買
野就正版既
(有圖)有人係香港買左老翻龍珠產品報警退貨
https://lih.kg/1105743

岩岩搵野時見到
多數訂土人,員工服務好,上次訂咗隻土人去到仲可以俾你揀貨。
咁都買
唔該哂巴打不過因為野原廣志好多地方都冇哂 最尾係五月用180炒價買左
景品都炒
吹漲
其實嗰怕貴少少 可以去奇趣 Aeon呢啲睇下
佢地本身定價會貴少少
Aeon就一定唔會炒 奇趣見出面炒好勁都會貴少少
有幾間成抽老番pvc放哂出門口
唔玩pvc...
點解要俾人食一筆仲要驚買到假野
梗係去amiami訂
第一次買景品唔識上amiami訂嘅話要幾錢先包送貨
amiami無免運費 (好似係)
一係就係你戇鳩 唔係你就係假野舖頭老闆
咁巴打運去屋企要用錢
試過孤扭訂嘢件貨平咗,最後跟返街賣個價多數訂嘢都孤扭

精品就間唔使會有平嘢所以去親信和都會入去睇下

熊貓就比較貴d但覺得服務態度幾好
宇宙船唔係最平?
少去所以冇評論
多d留意下先
amiami買好過
景品amiami冇
景品係日本放係夾公仔機俾人夾
唔會有官方店單賣
但有d日本細figure店會單賣景品不過唔寄香港
你識日文先會知點訂
唔識日文都係搵信和訂好d

如果係figure類係amiami有單賣
運費有DHL/空郵/SAL
都係計你個figure連盒重量計實價
郵費幾十至百幾蚊左右
figure愈重郵費愈貴
除非你有幾個朋友一齊訂share郵費
我覺得係信和訂平多d
孤注精品都ok
現時點間宇宙船有時平過信和
我都訂過宇宙船幾次OK快收到貨
怪唔知得琴日係amiami搵唔到景品多謝巴打答得咁詳細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞