(人手置頂) 井狗係動物台搞鳩d手足,好心你地就咪入佢post喇

706 回覆
73 Like 9 Dislike
睇到手足比篤都可以無野?
完全係正宗港豬,隔離po直頭有人講到十足十佔中阻佢返工咁
行為霸道,自稱所有post都係屬於佢,其他人唔准開
中英日韓各一個post, 又不斷洗版開廢post,講野又9唔搭8,
唔知邊度得罪佢仲會負皮你,又喺人背後瘋狂投訴,
"明"嘅就去站務台投訴,"暗"嘅就sd email, 同舉報按鈕投訴
又成個stalker咁mon住人d post, 仲會恐嚇人話有人地d違規野。

都唔明點解有班友成日都當唔關自己事,咩佢地覺得唔會輪到自己?
他日自己心血來潮想開個討論post, 原來條友又唔like 踩到佢條尾
俾人report到bam就真係唔抵可憐
最睇唔過眼 大家同一個台,隊自己友
Block左佢,由佢自己單機算啦
所以冇人入佢post,不過佢又惱
站務台投訴人
block左佢,成個動漫台同站務台清靜好多
原來牙井係我後面用刀插左我咁多次
我都唔可以屌柒佢 長知識了
去站務台問下連狗 我比牙井追殺左幾多年 一年收幾多個repost(雖然連狗noted with thanks)
反正都私怨行先 你理撚得我地點樣屌柒佢姐
唔係話你地追擊有咩錯呀 但係唔好講到咩為咗動物台咁啦 講到底咪又係你地之間啲私怨
私乜怨 事實上井狗真係開撚埋好多垃圾Post
佢地有牙齒印係另一件事
家下又唔係剩係佢屌井狗
開垃圾po又真係管唔到人架喎 佢搶po咪斬佢po囉 我支持呀
洗哂版都當睇唔到唔出聲屌柒佢呀?
都話屌無問題 唔好講到好正義咁
當年高登d小圈子po佢都特登入黎re鳩人貼圖
好撚得鳩閒
點解叫井狗?
無人講正義 由頭到尾都係你拎出黎講啦
但你都咪射哂落咩2個人既私怨到
就唔好講私怨啦
我從來冇講過自己好正義
咁係咪全部新番post比牙井開晒先? 人地開就唔比?
再講,佢自己都自爆唔會再比聲優H動H漫cosplay呢類post開係動物台到
係咪呢堆post同動漫無關先?
但一有人搶新番post 就一路係咁開以上既post
自己開就得 人地開就唔得 請admin搬走 hoball
講咋*
你無講錯喎 佢真係咁能on9喎
高登user名
好似番左去16年啲高登post咁
啲毒撚特別麻煩 約出黎隻揪啦
約出黎,好似高登年代都搞過
不過又潛
咁冇計 直接完封洗撚理佢
心理變態
方唔起日常生活自卑心極重 上網搞鳩人為樂咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞