一人一架非超跑嘅dream car

243 回覆
33 Like 45 Dislike
型真係型 我當年係澳洲揸d鬼仔鬼妹都好鍾意會拎電話出黎影我架車 飛都好好飛既 試過揸到230架車都仲係好定 不過般daily drive咁用真係有d燥 人地一手軚U turn Evo10要三手先U到 澳洲揸成日要U turn就會覺得煩 不過都冇後悔買過Evo10 試下都無妨既
無話垃唔垃圾既,係d人個個買86扮頭D姐
小弟都想要架AE86 Levin,細細個爸爸揸架86車我出街,我就覺得好型,當年賣左而家想買都唔易

我見樓上有巴打鍾意Land cruiser,小弟而家揸緊prado 120,$2.5/km

唔知算唔算超跑, 二手幾十萬有
唔記得講。 Ariel Atom V8
rs6
要個樣買架Lancer GT咪得
非引戰

Levin真係冇乜特別
買得舊車我一定買跳燈
所以就算係Celica Supra NSX我都係鐘意上代多啲
Prosche 356A
喜好唔同姐,跳燈係型既,不過我覺得86跳燈唔跳果時差d,而且最大問題係太多人買黎扮拓海
但講真如果有架正形好價既跳燈唔通唔要咩
Toyota Supra

Brought Superior SS100舊版
https://youtu.be/whoAXWlbUSg
澳洲國產車,平靚正
Prius
Mustang
agger, 玩dirt ralley 都覺得好有味道 但究竟依加砌唔砌倒呢
Atom 500 二手幾十萬邊度

入返架都好
掃把佬 STI

1972 Toyota Crown

HINO CONTESSA 1300
架仔的士
巴打識貨
Toyota 2000GT
靚車先來做的士
德國都用benz啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞