LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #16 鬼滅之刃OP+ED 4月29,30 橫A / 7-9月 日本全国ホールツアー

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
一向係咁
認真, 有冇聽左unlasting嘅巴打覺得唔多掂? 聽開LiSA感覺佢係充滿power, 句接句好少唞氣, 呢首unlasting感覺唔啱LiSA風格之餘, 成首歌都係咁扯哈感覺聽好唔舒服
唔係而家興咩?
m麻 莉安娜都係咁上下
巴打係咪剩係好少聽牙織啲舊歌
抒情歌黎講唔係首首都賣power
建議欣賞下歌詞 會有feel啲
根本LiSA既歌一D都唔好聽
岩 老女人不了
主要係覺得佢唱歌好少話好似unlasting咁係咁扯哈, 我覺得聽歌聽個歌手係咁扯哈同爆齒音係一種好差嘅體驗黎;佢以前啲舒情歌我較深刻只係翻唱嘅 最重要的寶物, 感覺還可以
題外話 睇黎美波 ReoNa aimer唔岩你 佢地扯哈最勁

呢個唱歌唔錯
介紹你一個唔扯哈嘅 南條愛乃
不了
介紹唱歌唔扯哈:水瀬いのり
唱crossing field幾好聽架
fripSide啲歌我都好鍾意聽, 聽開果啲都冇嚴重扯哈, 不過啲歌都存在銳利齒音係死症, 其實LiSA一直比我感覺冇扯哈問題,係呢首unlasting有啲意外姐
美波 ReoNa依家真係唔識欣賞, 但ReoNa把聲真係幾合我心水,依家又後生,唔排除遲啲會好好多Aimer就感覺唔算話嚴重, 係傾向多唞氣但唔覺係句句扯哈果類, 聽開六等星之夜, broken night, 都感覺好好聽其實好多歌唔唞氣係唱唔到呢一個係正常識,睇你果時錄音識唔識專登就一就唔好錄到高清色扯哈
ハモリや広く感じる声の響きを付けるのをやめて、より近くで貴方の心に直接届けたい歌にしました。想いと願いを込めて。

解釋咗
唔啱聽未唔好聽囉
洗唔洗多謝你?
其實冇野要解釋, 我純粹問下有冇巴打聽左unlasting之後有同我一樣嘅感覺, 我又唔會因唔喜歡呢首野唔聽呢位歌手
你都講到咁不堪 仲可以同你講啲乜
佢話個風格唔似阿姐平時姐,又無話唱得差,最多咪佢唔鍾意個編曲
我就覺得首歌幾特別,不過就唔係平時一出大hit果種熱血op囉
聽阿姐聽live先見真章,live 10分既話 錄音室多數8分左右,上電視5分
咁老 不了
轉會聽啲後生嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞