[NS] Pokemon劍盾售前討論區 #4 唔係一次 唔係兩次 係三次呀!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
最近個次閃島神比賽係bulu定fini
已經唔係好記得
有個問題問

我簽果份freelancer contact
Period係1月28到4月25
要一個月通知先走得

咁依家已經過咗4月25
咁其實我係咪唔洗理一個月通知
就可以隨時遞信走人

正常都要既

有個問題問

我簽果份freelancer contact
Period係1月28到4月25
要一個月通知先走得

咁依家已經過咗4月25
咁其實我係咪唔洗理一個月通知
就可以隨時遞信走人

正常都要既
點解仲要遞信? 過左period唔係直接完左個工作關係?
fini
冇續過約的話咁你果一個月通知期用咩身份同佢打工?
冇續過約的話咁你呢幾日用咩身份返工?
咁free躝屎唔使日日返工可能佢冇返呢
廿五號之後有返過的話隨時做咗義工
返工其實最主要
睇份糧同福利
銀行都算係跑贏大部分市場
又穩定
我會想像為入唔到政府
咪做次一級嘅安穩工作
咁free躝屎唔使日日返工可能佢冇返呢
廿五號之後有返過的話隨時做咗義工
禾刀國禾衣架系義氣囝囡
返工其實最主要
睇份糧同福利
銀行都算係跑贏大部分市場
又穩定
我會想像為入唔到政府
咪做次一級嘅安穩工作
做廣告希望多識多啲朋友子開心啲
但依家返到日日唔開心連一個可以傾心嘅同事都無
唔知仲做依行做乜

好掛住以前可以日日同囡囡同成班同事一齊屌柒啲客嘅日子

幫你更正返你既諗法
做幾個月就蘇眉,你都成日靈魂出竅吓
Soul mate冇用
人生要找的是twin flame
人生最重要的是BBG,但他會飛機
駁唔到

但他會X99
想用光龍砌返隊VGC2019 ULTRA SERIES,但得UM版剩係可以捉蓋歐卡,光龍+蓋好似冇得諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞