女朋友好想報個啲人生探索課程,點處理好?

440 回覆
9 Like 152 Dislike
多謝你嘅擔心。但用呢個方法我講唔出口話佢去就會俾人食咗咁...
教會真係可一不可再
呢啲我有睇過呀,只係太多唔知結果係點啫
多謝你,我都搵咗一啲,有啲巴打都俾咗啲新嘅我未睇過,我會好好睇完佢再等佢睇一次
搵過啦,可以參考嘅都有整理好,但都多謝你
個幾個朋友都深信係幫到自己嘅人嚟
信念我捉得緊架...但物極必反,我只係搵緊一個相機好嘅方法啫
未就係一個清醒既人比班痴線佬圍咁囉
緊住話我係海星 標籤我係異相咁 on99
同埋我果個係用武術黎包裝叫一代宗師咁既撚屌課程
打幾塊木板就叫突破自己 上緊堂個導師好似上左身咁 落堂又變番正常人咁 仲唔係呃錢係咩
如果係咁事實上要冒嘅風險係非常多呀...太多不可控嘅情況
又唔好咁... 如果咁講可以幫到件事我講足三日三夜人生攻擊又點話。可惜係幫唔到嘛
多謝你,我想問當時你睇到咁你仲有冇入去上堂?同埋當初點解你會去嘅?
多謝你講番你嘅情況,所以你都冇參加到第二階段?好想知多啲虛堂時做嘅野係點
我上過
我實在冇辦法反駁你
比錢做肉便器
其實依家我女友就係遇緊咁嘅情況,所以我先咁苦惱
其實你諗係順耳定逆耳嘅說話啫...
第一次睇到呢種狀況,可唔可以講多啲你屋企人嘅改變係點?
某程度上我同意,但證明唔到
睇太多av 啦,如果我run 一個咁嘅生意我都唔會俾呢啲事發生,因為長搵長有,但咁做過火野會搞炒單生意。
嗰課程內容會叫所有人都要保密。的確係會叫你搵更多嘅人去上堂,呢樣嘢我都唔係幾鍾意。

我又唔覺得有俾人踩低自信心,應該係話,每個人都會比佢自己對你嘅感覺,你只可以接受,唔可以反駁,因為呢個係人地對你嘅體驗。

同埋喺group互相mon住,應該係指同一個小組,要互相知道大家嘅進度,要互相支持/鼓勵,甚至要互相挑戰。

我都知道好多人覺得呢啲課程會比人洗腦,甚至又話搞到妻離子散,不過未上過嘅話,又有乜資格去話呢啲課程無用。俾個機會自己接觸下先,如果上完40真係唔鍾意,咪唔好報之後嗰2個課程囉。
會咁諗係好正常,負面印象太強。
上面都有唔少巴打係去完唔對路走,我都希望成件事會係一個好嘅結局咁完
樓主自己去上堂先
跟住學足佢地同你女朋友上堂
洗左佢腦拎左佢d錢先
咁樣佢就冇得忽其他人呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞