有無人仲記得柚木巴打

149 回覆
43 Like 0 Dislike
哇屌
竟然隔咁耐有新進展

仲要係LIHKG有新進展
推一推
哇 推
唔係入左長洲之後比鬼迷咩
唔係入左長洲之後比鬼迷咩

難分真與假
以為你會講俾曉捉左跟住抽左隻尾獸死左
之前係高登追左一段時間就冇追
柚木巴自爆後有再出過黎?
追左一陣文 覺得好恐怖但又想繼續追
難分真與假

留名

呃你做乜 佢當年係有去查件事 都平安返黎 但佢知道左啲根本唔應該講嘅野先無再上高登講出黎
之後佢成個人變左 仲話要流浪又剩 依家去左美國 返唔返黎都成問題

照佢講就應該唔會返黎 確確實實定居美國 但聽佢屋企人講佢成日都唔係屋企 長企周圍走 同佢以前性格完全唔撚同

我自己都覺得奇怪 識左佢十幾年 轉眼間成個人變晒 問佢做咩 佢又話活在當下 講埋啲九唔撚搭八嘅野 我同佢屋企人有提過佢去查浮屍啲野 佢地話遲啲會搵精神科醫生幫佢
佢點唔同法 最大唔同就係由外向變內向

成日自己一個周圍去 仲係香港個陣 佢試過自己一個去唔知邊座山露營 仲要三四日先返屋企 以前嘅佢一定會叫埋我地(加埋其餘幾個)一齊去癲 唔知點解佢突然鍾意左自己一個 我都想知佢究竟經歷左啲咩

巴打可否講多d?
無圖好難信你wor

輕輕一推
當年晚晚追post
如果真係有人恐嚇佢 條友係咪真係咁大勢力呀 咁單單殺人案都冇人敢作證啦
定佢睇到d 咩嚇親

呃你做乜 佢當年係有去查件事 都平安返黎 但佢知道左啲根本唔應該講嘅野先無再上高登講出黎
之後佢成個人變左 仲話要流浪又剩 依家去左美國 返唔返黎都成問題

照佢講就應該唔會返黎 確確實實定居美國 但聽佢屋企人講佢成日都唔係屋企 長企周圍走 同佢以前性格完全唔撚同

我自己都覺得奇怪 識左佢十幾年 轉眼間成個人變晒 問佢做咩 佢又話活在當下 講埋啲九唔撚搭八嘅野 我同佢屋企人有提過佢去查浮屍啲野 佢地話遲啲會搵精神科醫生幫佢
佢點唔同法 最大唔同就係由外向變內向

成日自己一個周圍去 仲係香港個陣 佢試過自己一個去唔知邊座山露營 仲要三四日先返屋企 以前嘅佢一定會叫埋我地(加埋其餘幾個)一齊去癲 唔知點解佢突然鍾意左自己一個 我都想知佢究竟經歷左啲咩

巴打可否講多d?
無圖好難信你wor

輕輕一推

我當年都追咗好耐,好想知結果

巴打你有證據就Po出嚟,唔係口講口賠大家好難信你喎
仲想問下單案查成點,果時我聽恐怖熱線,講到係循緊謀殺呢個方向去查,而家係唔係石沉大海了?有冇新進展
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞