z33 350z fairlady

39 回覆
1 Like 4 Dislike
Z33個扭力大過86好多,揸過Z33會覺得86唔去
86其實外型都唔錯 係無咩力
如果係玩. 一流! 車仔細細又夠低
咁叫貴問過mustang未?
你咁講有乜意思 咁叫貴 問過坦克未
33如果唔係純兩座就好了
其實油費如果MT真係無想像中咁誇張 唔好俾個3500CC嚇親 我買之前都擔心 揸過之後先發覺原來唔太貴

係V盤 有D野維修保養就變左打孖上咁囉
不過有後座方便好多嘅,但如果想玩款嘅話Z33都好多aftermarket parts
啱啊,總之維修就貴
Mustang叫貴貴過Bugatti Veyron未?
86外型我覺得正過z33好多,畢竟後者嘅設計都有相當歷史

如果要力,86裝turbo(利申唔知香港合唔合法)

86你扯到高轉唔心痛,z33簡直燒銀紙
買棍波都係為開心姐,下下都懢油輕腳、早換波,有咩好玩
唔好忘記86有boxer engine平民價錢 保時捷體驗
其實Z33入滿
淨高速公路可以行到700km
都唔算太差
80公升油箱啵,梗係長啦
平時我用黎返工返學跑高速公路,我可以行到800公里添
但係唔代表佢油平
其實lady可以做到$1.6-1.8,副偈精神就得
同埋lady根本無高轉,5000-6500好夠
Bugatti Veyron 唔貴,仲好高性價比添
造價400萬鎊,賣100萬鎊,真係賣一架蝕一架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞