爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (17)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
調轉呀
因為大人點都會買 唔sell你都會自己放低幾一日
調轉呀
因為大人點都會買 唔sell你都會自己放低幾
你地搵得多就話係姐 我e類搵得唔多 自己買玩具比自己要就住就住
每次經過玩具店都聽到細路扭買抽包
多數係阿媽
阿媽多數會話抽唔中咁點先?唔會再買架喇
但大人多數一買就成條買/直接買一套
感覺上玩得既大人都係爽手好多
試過見到有個老豆勁衰
個仔想買超z阿基,老豆:買左阿基,之後出隻死鳳就唔買,你係咪真係要?
細路:咁要死鳳啦
老豆:幫我拎隻阿基
細路:唔係買死鳳咩?
老豆:我買畀自己
細路:
唔知個老豆係真係買畀自己定買畀個仔
如果係買畀自己都幾慘
"每次經過玩具店都聽到細路扭買抽包
多數係阿媽
阿媽多數會話抽唔中咁點先?唔會再買架喇" 依d事件唔係一星期一次咁loop咩 大人爽手都係一野姐 但每次經過玩具店抽一包先係細水長流
我老母細個果陣話唔會再買就真係唔會再買
反而老豆好氹D
依加點同 依加小朋友幸福好多(only 買玩具依part)
想當年要背哂九因歌先有得買四驅車 當年背到九六差d唔記得
GT世界第一
星矢你不是還有紫色嗎
冇入到紫色同藍色武好feel好多
紫色又冇番個chip去襯
無冷氣仲要$25位
係新場出面
天橋底下面
好似d啊伯捉棋咁
【香港玩具節2019 爆旋陀螺展區搶先睇】【攤位編號A01】

今屆玩具節超多亮點,雲集多個人氣玩具品牌,等小編同大家率先披露爆旋陀螺展區的特色!

「爆旋陀螺展區」首次同時間展出6個大型爆旋陀螺3D模型,打卡影相一流!會場亦會優先發售《黑紅版帝皇鮫鯊.4G.Hn’》、《限定色版天弓力士.10C.A’》、《金劍士版超Z勇士.00.Dm》爆旋陀螺、《金色版長弦爆旋發射器》及《銀色版長弦爆旋發射器L》,陀螺迷當然要把握機會選購心頭好!
金基
入返隻金基、異色力士先
迫到仆街 唔去了
到時貴幾十蚊收好過
唔知00鐵個公差問題會唔會一路延續
最驚係排餐死 入到去先發現賣晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞