尋晚我終於領悟到,世事真係無絕對。

422 回覆
8176 Like 75 Dislike
淨返CMHK、3、HKBN、Smartone(自由鳥)
會有人冇玩過咩
大把
呢個世界係有絕對
就係CSL地鐵上唔到網
u win
一分錢一分貨, 你畀少啲錢, 咪load少啲數據
pish
又load air

我挨左2年約. 呢2年裡面, 個個係地鐵可以睇下報紙呀, 覆下whatsapp 呀咁. 我呢2年, 同原文係一樣, 就係收埋手機. 係真係收爆訊號但係連whatsapp 都駁唔到既.

好老實講, 以佢係地鐵既performance, 佢免費俾我用我都唔會要. 正常踏地鐵番工既人, 唯一用最多data 就係地鐵裡面. 因為番到公司或者屋企就係wifi.

CSL 唔明呢個問題既原因, 就係佢真係地面最強. 佢地面係快撚到巔. 點解會咁? CSL 老闆係邊個? 你估佢會唔會坐地鐵, 會知有咁既問題?

pish
唔止地鐵 係地面都會load空氣 一日最少一次
csl屌你老母 仲有7個月
收到 收唔到 唔係靠彩數

CSL帶俾你置身郊山既體驗
吹到地鐵同西鐵都上唔到真係大左d, 買張卡試/落去睇人上網就穿啦
其實唔係csl唔知問題所在
而係mtr每日比網絡商upgrade network既時間少得可憐
而且所有網絡商響地底都係共用一套系統
所以要mtr全線upgrade真係有撚排
要屌就屌垃圾港鐡
真係屌佢老母,由太子去到荔枝角都收唔春到呀

第一日用CSL?
我去紅磡轉車又ok呀, 無咩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞