[願洛賓早日再落場] 拜仁球迷討論區 參拾伍

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
其實多仔派膠原因除左後防唔齊腳
佢地近兩三年換教頭換得多都係遠因之一
如果比法夫利教耐啲,打熟套form
拜狗未來幾季條路一定無咁易行
拜狗真係唔好諗住肯泵水買人就大撚晒
我屌你班迷鳩
玩還玩,咪撚攞我老婆陽菜個名嚟玩
迷鳩迷到痴曬線
迷鳩水準每況愈下
開始技窮
多仔反杯只係時間問題
遲早會比哥頓燈到三冠
04球迷亂入
想問下你地其實支唔支持kovac?
支持俾多啲時間佢
見到佢進步緊
In kovac we trust
#GordanOut
球員換代,重新執過係需要時間。
踼得衰唔一定係教練問題。
雖然高華都有缺點
換人廢、進攻未係做得好好,仲有教中遊嘅心態係到

但望下其他隊換帥後嘅情況亂咁炒仲衰
比多d時間佢執、換血啦
反正我相信最後高華走都會等到老師接到班先走
好似車仔咁,一係成績就炒教練,其實唔係好事。
呢個教練投資一筆錢買新球員,可能下個教練唔啱用就雪。同埋打法理念唔同,又要再tune過。
04球迷亂入
想問下你地其實支唔支持kovac?
球員換代,重新執過係需要時間。
踼得衰唔一定係教練問題。
雖然高華都有缺點
換人廢、進攻未係做得好好,仲有教中遊嘅心態係到

但望下其他隊換帥後嘅情況亂咁炒仲衰
比多d時間佢執、換血啦
反正我相信最後高華走都會等到老師接到班先走
好似車仔咁,一無成績就炒教練,其實唔係好事。
呢個教練投資一筆錢買新球員,可能下個教練唔啱用就雪。同埋打法理念唔同,又要再tune過。
其實高華教得唔差,冇大會經驗起碼都叫冇俾人帶到甩哂,到季尾都仲有兩條線爭

雖然最尾都係雞胸
講返轉頭尋晚睇個陣
最後十分鐘成場得聖山好認真好忙咁跑黎跑去
一腳波都交唔到
有下係利雲冇跑去接個陣成隊得佢認真
咁你點睇我
G
其實高華真係合格有餘 之前最大排都係教過克羅地亞 仲要拜更衣室可以媲美蝗車獌 個個拖舟迪馬一上任就歐聯咩 仲要八場只係輸左一場比上屆亞軍 同埋我覺得呢樣可以入高層數 唔買後備閘比人重點攻擊屌拉 聯賽就中規中矩 28場其實只係4和4負 換人依加都正路左好多
我覺得部分拜狗比近年光景寵壞左 係咪唔記得左以前啲黑暗時期 下季課重金都係柒再算啦
今季最好睇應該係34輪
拜仁 對 法蘭克福
慕遜加柏 對 多仔
直接影響冠軍同最後一個歐戰名額
係哥狗太超班
原來係刀疤生日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞