發現男朋友以前係GAY

16 回覆
38 Like 3 Dislike
同男朋友拍咗拖年幾,佢上次拍拖已經係七、八年前(佢大學嘅時候)。我有時會問下佢ex係點,會問下邊個靚啲呀,有冇親密行為等等,佢都會答啲無謂嘢帶過就算,咁我又冇話好想要知道,所以就算數。我一直都以為係女人。

我不嬲都唔會check男朋友,不過尋晚幫佢申請啲嘢,要入佢email,整完之後八卦睇下,睇到佢以前send啲email,發現原來佢個ex係男人......仲有閃卡,互含互打嘅片,我男朋友仲要係零仔嚟

我好驚訝,亦有啲接受唔到。究竟佢而家係咪真係真心鍾意我?定因爲到咁上下年紀要搵個人?我對呢份關係係認真的,亦希望同佢白頭到老。

我好亂,佢未知我知,我應唔應該問佢?定扮唔知?
愛一個人唔應該介意佢嘅過去
起底
同你一齊咪已經係gay
雙性戀啫唔使咁大驚小怪
緊係扮唔知啦
小心啲好 有啲bi會瞞住自己女朋友搵其他hehe搞野cam fun之類
樓主有冇同條仔搞過
分手啦
曾經係gay,你會覺得佢擺脫唔到同性性取向
如果係bi,你更加接受唔到

利申: 客觀描述,絕無任何性別歧視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞