MCL真係未比人屌過

216 回覆
19 Like 401 Dislike
你張飛係買咩戲院 咩問果間戲院
加左分就直接打去你買果間戲院問 我打完去佢初初都話唔成功 我之後同佢講話加左分 佢check 左陣就陣我話係成功再比埋個訂票number 我
十一點上網買popcorn, 比左錢之後一直load唔到
之後落去問佢話冇過到數 咁就即場買張
岩岩又收到恆生話過左數
On99
MCL本身都係大院線,成村會員,驚d乜

利申: MCL會員,但今次無discount
渣打有

渣打香港:憑MARVEL ATM卡於全線MCL戲院票房購買4月24至26日放映之Marvel Studios《復仇者聯盟4:終局之戰》正價戲票可享買一送一優惠。詳情請瀏覽sc.com/hk/MarvelATMcard。同時,最新之MARVEL ATM卡推廣尊享1%特惠港元存款年利率及一系列超級禮遇。須受條款及細則約束。查詢/取消:22822313
但我之後再買多2張 想取消番
一樣,打去hsbc card 話已過數,MCL 話無,打去MCL 德福無人聽,親身落將軍澳MCL 問,叫我星期一打CS hotline.. on 99..

申利;已經send email 去CS check 飛或refund..
劇透同你買嘅時間有咩衝突 都係同一日上映
你弱智定低能??
Bank sms 係授權。 唔一定收錢。
買左飛 信用卡扣左錢 mcl個網係咁付款處理中 load左勁耐 成粒鐘 可以點
你智障架?
基於間間都係同一時段 佢唔跟所以就抵屌
智障到極致
今朝買完飛見到啲自助售票機都死晒
個位比其他人買埋係咪唯有打電話/去櫃檯叫佢refund
佢都on99,遲少少賣都係同一日同一時間做,呢啲大片佢幾時賣都場場爆啦,驚閪賺少啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞