[突發] 多圖 又有mk整容港女 藏有大麻

526 回覆
380 Like 118 Dislike
應該 600-800左右
張icon同啲相兩回事
明明塊面好尖咁出到嚟屌你老母方形嘅
字又唔識打
話收皮又係咁推
柒又唔認
樓主係咪見咁多人屌柒你
嬲撚到紅都面埋?
咸菜乾黎姐
做咩啫你
火麻仁,味甘,氣平,無毒。入陽明大腸經及足太陰脾臟。益氣補中,催生下乳,去中風汗出、皮膚頑痺,潤大腸風熱結澀便難,止消渴而小不能行,破精血而血脈可復。產逆橫生易順,沐髮可潤。
d貨咁撚樣衰有冇畀人呃
事主開始對外作出懷疑
得個一張圖根本入佢唔到 ig story一樣可以放cap圖
你d料唔夠猛喎 咁樣想學人公審

警犬見到咁樣都唔知開唔開到file
屌佢到依家都淨係自己係度推推推
佢講到唔撚係私怨又咁撚落力隊死條女
樓主真身份人應該係
同朋友講人事非都俾人藍剔嘅廢話佬一個
想人出名想人仆街唔係咁架廢話佬
做多左啦你 柒左就深潛啦 仲撐
唔好衝出嚟啦好嘛
係因為放咗上嚟咁耐
都冇額外料爆
即係條女都唔值得討論
我都過隔離post啦
um sorry
真係冇
訓撚醒未吖你
冇料爆又推po黎做乜撚吖
入黎睇你個”推”字?
走啦
呢度冇人想睇你點講條女個樣同身材架啦
真心覺得條女冇討論價值咁你又係度繼續講
成日俾藍剔,attention seeking嘅廢話佬一個
接啦dse狗
咁得閒喺度又唔得閒溫書
講中了
發爛咋?
原來又有adhd仲要冇朋友
我建議你真係去食藥啦
集中好緊要架
dse考得衰入唔到大學 你都唔使諗住有朋友
不過諗諗吓 你嘅智商應該入唔到
連朋友都冇
咁你應該攞啲時間去反省下自己有咩問題
唔係上黎開post話自己冇朋友 尋求庇護同存在感

btw 吖你老母
樓主真心on9
想報警拉人食大麻咪直接報囉
人身攻擊佢係咩事
人地整容係自由嚟 用自己錢整自己有咩問題
講真啦
如果淨係post張大麻相
你估無人問我攞佢IG名同埋相咩
上面啲巴打叫我放一張大麻相就算
但我都幾肯定第二三個cm就問我攞樣睇
俾人講中就起底 樓主幾撚小氣
話囉 我又唔介意 反正柒個個係你
當你真係po人地ig 出嚟
咁你一開頭喺標題已經話人mk整容 之後又話埋人地條女身材
除咗人身攻擊其他真係睇唔到
如果我呢個post可以帶比你少少存在感的話我真係唔介意做善事 十分之同情你嘅ADHD
不過你都係死返去溫書啦 時間無多

另外 我唔覺得柒 因為事主已經得到佢應得嘅結果
食大麻都得罪你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞