Lego 討論區(9) 樂高打手全面進場買樂高

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

就黎儲齊
A巴係咪三字頭先入 HOA
緊係, 唔差在個個零月
已前d set個底版有埋地型
以後唔會再有,以前地形底板係 Lego 派俾第三方公司造,最後一次出現係2011年嘅 7327。聽講因此 Lego 冇得自家生產地形底板,亦有人話係成本太高,亦有人話現代 set 個盒太淺,放唔入地形底板。就算正常 baseplate (32x32 48x48) 近年喺 set 都出現少咗好多,得番過千蚊嘅大屋會用。Creator 同 friends 啲中細屋而家都係用 plates 唔係 baseplate

我都好掛住地形底板,我得兩三塊,全部都係二手
以前d城堡好多地形底板

人生中第一set大set
不過搬屋掉咗
以前啲地板真係好好J
不過一塊都無
縕個睇catalog當買咗
same
要玩舊野就隨緣
受人所托要兩set 迪屎尼人仔 睇黎自己爆箱好過買set
76108而家做緊幾錢
想問下咁多位巴打,我下個禮拜會去馬來西亞Legoland,嗰度有冇啲咩嘢係必買/必做?
本身都有儲開lego,有冇啲咩產品係嗰度先有啲買?
有無人知現時點Disney minifigure 2 現貨一set賣幾錢?
有現貨啦咩?
想緊訂唔訂一盒算數
76128 – Molten Man Battle
294 pieces | Age 7+ 29.99 (USD)

76129 – Hydro-Man Attack
471 pieces | Age 7+ 39.99 (USD)

76130 – Stark Jet and the Drone Attack
504 pieces | Age 8+ 69.99 (USD)

https://www.brothers-brick.com/2019/04/17/lego-marvel-super-heroes-spider-man-far-from-home-sets-revealed-news/?fbclid=IwAR1tIe3r5xCFN73siTBknrJuZxZYqZupEGNLHTWUdLrK3vJ4wcZzVjaMG5E
琴日出左
我諗你會失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞