[1月新番]輝夜姬想讓人告白 真心支持討論區 (3)

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
http://dq.tieba.com/p/6193612650?pn=0&

究竟係咪幫石上出火搞到斷手

雖然好似冇咩希望,但是我係繼續支持石上同學姐架
個黑框以為係To be continued
燕學姐係拒絕交住 冇拒絕做愛
SP ok Couple No way

唔怪得石上會咁大反應話到依家仲扯緊
呢對真係好好笑
燕學姐冇lala 做咩變咗做免費雞
之前明明人物刻劃得幾好
想扑嘢就係雞咩
佢同輝夜傾石上表白果陣仲傻下傻下咁
平時又係溫柔/體貼
而家佢竟然主動ons
可能佢飲咗酒,可能日本culture 唔同
或者佢係因為溫柔體貼知道之後唔會同石上係一齊,所以諗住同石上ons 滿足佢之後散
但都唔係好接受到無lala 咁隨便,因為同之前d 話數佢嘅角色刻劃真係有出入
或者可能下一話話其實係試探黎
石上上當就當場一巴星佢
都冇真正刻畫過學姐,大部分時候都係有石上或者輝夜在場lor
溫柔/體貼同性開放都無抵觸到
的確溫柔體貼同開放係可以共存
之前個cm 岩岩睇完就post 講得唔太好
或者係我對佢嘅印象同今話相比真係有d 出入
唔鐘意佢唔鐘意人但同人做愛果種做法
我覺得反而係對佢有好感先肯做
斷估佢之後會struggle搵唔搵返石上拍拖
g持石上伊井野
睇人講左樣野覺得幾啱

120個陣提過距離呢個問題
但睇當時反應燕學姐應該唔會真係因爲呢樣野而拒絕石上
所以其實拒絕石上係有更深嘅原因

石上表白個下學姐表情係
所以我覺得係有其他原因,但出於同情同疚想用啪啪啪黎補償
總覺得睇學姐個表情唔似係因為同情或內疚而咁做
點睇佢都係有計劃同目的而留低石上
雖然唔知本身佢點諗
但點睇都係因為石上表白段野有問題先咁樣拒絕
如果唔係個反應就有啲怪
總覺得睇學姐個表情唔似係因為同情或內疚而咁做,點睇佢都係有計劃同目的而留低石上,雖然唔知本身佢點諗,但點睇都係因為石上表白段野有問題先咁樣拒絕
如果唔係個反應就有啲怪
石上

我大伊井野嘅回合終於蒞喇!
我都覺

之前學園祭純到乜咁
而家就任你屌
會唔會變得太快
呢度 d 女仔既舉動完全超出一般人既預計範圍…

所以特別正!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞