人質王 (148)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
連續兩星期一億一個weekend

Btw而家咁樣,dc captain marvel上映嘅時候captain marvel就會啱啱過咗十億
其實好矛盾,我覺得如果真係有cm2,會唔會考慮下換編劇導演?
但係過10億,又冇乜理由換
雖然票房勁
但好大程度係因為A4加乘
電影拍得好唔好我相信Kevin Feige心裡有數
我覺得應該會比而家嗰導演拍多集,始終而家cm都有唔少正面評價,不過真係divisive咗啲

如果第二集都係麻麻嘅話咁咪第三集換導演囉,還掂雷神都係咁
【突發】《復仇者聯盟4:終局之戰》導演在最新訪問確認,最終上映版本片長為236分鐘(3小時56分鐘),接近4小時,比早前AMC院線公佈的片長多出接近1小時,成為歷來片長最長的超級英雄片!

導演表示由於電影非常著重角色的情感描寫,而且今集是著重於「元祖六成員」的故事,所以今次電影需要有更長的時間講述故事。另外,訪問提到今次電影會有非常多的故事線,如果強行把情節剪掉,就會令故事不完整,他們表示每一幕都想保留,完全不捨得剪掉,因為全部情節和演員的感情流露都非常精彩!

另外,更說到他們多次與電影公司商談,畢竟長片會影響電影每天的上映場次,而且長片過度都有機會影響普通觀眾入場意欲,幸好電影公司最後決定把4小時版本上映,以原汁原味的故事呈獻給大家,給大家和「復仇者」們迎接最後一戰!!

尿片molamola
信左1秒
今日見到任何news都要保持20秒距離
講真 如果四個鐘有中場休息我100%會去睇
4個鐘
坐到屎忽痛
Weak!
諗返雷神一兩集真係好很悶
從來都無睇完過2
雷神2好友揮手
睇Thor 1,2 係J Loki
收皮啦
愚人節快樂
1, 2 既地球角色好浪費時間
Darcy 咁鳩煩點解會有人讚好
香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞