咁多明星去呢度學唱歌?

35 回覆
1 Like 3 Dislike
教到個女咁廢就算啦
都岩
學習無話咩方法最好 最適合自己就好
但初入門都想搵翻個有小小信譽 唔好太垃圾
巴打有無好推介
之前學左呢間半年, 感覺去到樽頸位
利申:跟 Daniel

有冇巴絲有去星格學?
你去得好密?
推介就冇啦,不過個人建議唔好搵太出名既導師
因為通常比較出名個啲教唱歌以外仲會出其他event出得好密
到時夾schedule可能唔太方便
一兩個禮拜一堂咁,而家想試吓其他地方
星格無聽過
不過singing square都多講 因為平同多二線明星去
Btw 可唔可以略講Daniel 教學方式同一堂內個流程大概係點
係voize如果想搵高級老師教上佢地個的自由集體班會平好多, 教個時都係1對1, 不過時間短的同會有其他同學在場, 初學既一個星期上一次就算短的都好過一個月先上一次1個鐘頭

voize同christine個度上堂流程都係先用練習幫你調整下把聲, 之後就唱歌再係歌度幫你執
https://t.me/Vocaljj
如果你咩人都想試你都可以搵我試嘅我自己都有教
如果淨係想搵啲出名啲嘅我都可以介紹俾你不過呢啲就tg講啦
主要都係練聲帶協調 再自己揀首歌練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞