new balance吹水區(13)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

997先真
你買之前喺咪用旺旺問佢先?係就同賣家講數先,睇吓認唔認數,不過就算肯認數退貨都好撚麻煩,可能屈佢配返一百幾十算,唔認數就搵小二投訴,有對話記錄應該你贏。

如果唔認數小二又唔幫你,就差評,用家評價貼對話紀錄唱衰佢,佢實淆底認衰仔
唔該師兄
不過我第1次淘,無問清楚就直接買呀
而家同賣家傾緊
希望可以換到新嘢
咁其實喺咪即係你冇問清楚,唔係佢坤你?

下次要佢影埋個tag,旺旺send比你睇先比錢,有拗撬小二投訴只受理旺旺對話紀錄

茶花唔係黑店嚟,你無着過落地佢哋唔會介意換比你嘅

佢自己咁寫
我同佢傾完先算
唔該曬
呢對係997唔係1700喎

咁重間單,佢件貨寫明18年,即係貨不對版,100%佢問題,退貨連運費係基本(不過香港集運個條數你要自己梗),唔認數搵小二就得
佢擺明係想恰香港買家驚退貨煩會啃咗件倉底貨佢,巴打千奇唔好卸佢,貨不對版正仆街嚟,唔退貨都屈返佢退返一百幾十去你支那寶

估唔到茶花都咁撚仆街,果然淘寶有風險,各位落單前自己衡量

仲要駁咀
同佢講唔肯處理就搵小二介入,擺明貨不對板,你老味15年生產嘅18年款,呃閪呀
同佢講退貨,唔退就搵小二介入
唔該曬巴打
Where
Barcelona
呢間嘢啲價又唔係平過人,本來就係sell信譽,而家即係拆自己招牌,巴打有咩事繼續update,呢度成班巴打撐你,絕對唔可以故息呢啲奸商
多謝巴打支持,一定唔會姑息養奸
補返張相俾佢之後無再覆我
咁就“退款” > “退貨退款”,原因填貨不對板,佢無得唔理,佢唔肯退款你就會有option揀小二介入

淘寶買嘢就係咁玩法,遇到件貨有問題都係下面3個steps

1. 私下旺旺同佢拆,拆唔掂就搵小二介入
2. 小二會要你提供證據,你呢個case就cap低佢件貨個title(寫明18年),你對鞋個tag,都佢旺旺唔認數嘅對話
3. 如果小二仆街到判你輸,你最後可以做嘅就係硬食件貨,同時送個差評比佢,再喺貨品評價度post晒佢啲旺旺對話出嚟唱衰佢,普通細鋪食一個差評係好傷嘅,店舖信譽會拉低晒,唔知要幾多單好評先補得返(但係你個case你贏面大,應該唔洗行到呢步)
巴打好詳盡呀
希望其他巴打唔好似我咁中伏

幾錢

想請教下咁多位巴打到底點綁鞋帶會靚啲

990v1皮
正想係淘寶nb玩家到入對1400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞