馬會送左個藍芽喇叭來 屌佢老母用用下爆炸

330 回覆
559 Like 1 Dislike
痴撚線爆炸
推上報 記者朋友你地好
點解OP唔報咗消委會先?

你係咪做狗會做撚到你檬撚咗呀 爆炸呀 可以關乎人命㗎 你唔想做咪辭職囉

屌你老母仲話"你只係勞煩到係狗會做狗既同事" 你同大陸人有乜撚嘢分別

收得狗會幾十蚊個鐘就做埋門口狗

幾萬都爆兩個,知唔知有幾撚嚴重
Samsung幾百萬部電話爆一百部都賠錢兼回收啦,用下腦啦屌 做狗做到傻撚左
唔好俾佢呀
發達大計
報俾蘋果最少500

叫佢寫張收據比我話明收左
有冇用?

梗係搞大佢

畀誇張閪望 毒果
搞到馬會一身蟻就啱
平時食我咁撚多錢
係我奶嘢我實推鳩到全球都知

你應該話ok 呀,搵埋記者朋友一齊來先
睇下佢咩反應
咪攞返去啦 早排三星爆炸都已經知攞返去佢會掩飾
搵區議員搞大佢啦
自己on9就咪柒嘈啦
不嬲都話要用電嘅產品唔好一路充電一路用

佢有指引叫人唔好一路充電一路用
巴打有冇興趣做個訪問,見唔見樣都得
可以既send你聯絡方法去我地爆料熱線 6500 6500
寫明比突發
Ps. 東 方記者

一朵向日葵 我屌你老母
東方條撚屌咁撚仆街
之前有過1個case 都係爆 又係用住叉
樓主你好自為之
派左大大話都幾萬隻以上 得2個出事 情況一樣
係你問題就認啦 講真個啲錢狗會唔care 你只係勞煩到係狗會做狗既同事

屌你你d咁既垃圾抵你一世做狗會啦
其實你放得上lihkg都已經唔係獨家啦
明明好慘 但唔知點解覺得好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞