[LIHKG]粵語配音討論(17)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
做咩啲咩喜羊羊攝時間
屌 女超人第5季冇配到
吓又cut美劇配音......
動物朋友2
而家一直傳話tvb會cut running man配音
將啲資源放返落去美劇同電影到
即係之後明珠台電影有機會有番配音
不過supergirl cut配音就真係
卡殿勞
卡殿勞
卡殿勞

runningman自從改左時間唔做日抖之後根本完全無時間追 tvb搬石頭揼自己既腳 cut配音都正常啦 邊有人會睇
尤捷奧終於收皮
腳都斷埋
打爆神器,算係咁啦
女僕櫻明
岩啱十點套新野幾好睇咁喎

即使你射我幾多次都好
唔好射佢
完全唔明白點解卡殿勞要企定定俾人射白白犧牲,反正最高祭司堇理妍都唔會遵守承諾,就算佢遵守承諾唔殺佢哋3個,佢遲早都會將40000個人變劍偶o架啦

同埋如果UGO早一啲知道自己可以變把劍,直接叫卡殿勞去System Call條術式咪得囉 尤捷奧分開兩截嗰陣重可以靠卡殿勞醫返好啲傷添,前嗰集卡殿勞咪幫桐人同愛麗絲即時醫返好啲傷回復天命嘅

而且佢自己都講可以封住劍偶兼削走堇理妍一半天命,咁計落直接攬炒好似重花算喎,雖然佢自己講話落唔到手破壞劍偶因為係由300個人變成嘅,但尤捷奧變咗把劍之後直接收咗隻劍偶皮添喎,唔知點解突然覺得卡殿勞好似智商下降咁
我都諗起呢一pair
光之美少女甜蜜天使Heartcatch pretty cure precure,花蕾天使同海洋天使又係阿V同judy
尤捷奧
菊先生
卡殿勞

即使你射我幾多次都好
唔好射佢
完全唔明白點解卡殿勞要企定定俾人射白白犧牲,反正最高祭司堇理妍都唔會遵守承諾,就算佢遵守承諾唔殺佢哋3個,佢遲早都會將40000個人變劍偶o架啦

同埋如果UGO早一啲知道自己可以變把劍,直接叫卡殿勞去System Call條術式咪得囉 尤捷奧分開兩截嗰陣重可以靠卡殿勞醫返好啲傷添,前嗰集卡殿勞咪幫桐人同愛麗絲即時醫返好啲傷回復天命嘅

而且佢自己都講可以封住劍偶兼削走堇理妍一半天命,咁計落直接攬炒好似重花算喎,雖然佢自己講話落唔到手破壞劍偶因為係由300個人變成嘅,但尤捷奧變咗把劍之後直接收咗隻劍偶皮添喎,唔知點解突然覺得卡殿勞好似智商下降咁

睇Sao勿認真
原來個世界有部手提電腦 真係估唔到堇理妍連電腦都識用,真係完全唔覺得佢真係呢個世界嘅人嚟

堇理妍準備logout最後居然俾隻小丑同歸於盡咗,抵死 咁對啲自己啲兵嘅後果

桐人最後會燒壞腦?

亞絲娜最後終於出現幾秒,柚子蜜又可以呃吓show錢,講咗句桐人 前面好多集亞絲娜真係連出嘅機會都冇

估唔到最後會咁完,好似完得好突然咁,又要等三下季了
有手提電腦咪可以做好多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞